Hoe Het Btw-tarief In 1C . Te Wijzigen

Inhoudsopgave:

Hoe Het Btw-tarief In 1C . Te Wijzigen
Hoe Het Btw-tarief In 1C . Te Wijzigen

Video: Hoe Het Btw-tarief In 1C . Te Wijzigen

Video: Hoe Het Btw-tarief In 1C . Te Wijzigen
Video: Tips u0026 tricks btw- tarief 2024, Mei
Anonim

Wijzigingen in het 1C: Boekhoudprogramma worden op verschillende manieren aangebracht, afhankelijk van de versie die u gebruikt. Houd er rekening mee dat u niet alleen het belastingtarief moet wijzigen, maar ook de weergave ervan in zakelijke transacties moet volgen.

Hoe het btw-tarief in 1C. te wijzigen
Hoe het btw-tarief in 1C. te wijzigen

instructies:

Stap 1

Om het btw-tarief in de 1C: Boekhoudsoftware versie 8 te wijzigen, opent u de bewerking van het boekhoudbeleid in het ondernemingsmenu. Als u nog steeds versie 7 van de software gebruikt, gaat u naar het menu Referenties en zoekt u het item Constanten. Selecteer respectievelijk het btw-item, wijzig het, bevestig de bewerking en controleer de weergave van het nieuwe tarief op ontvangen en verzonden artikelen, evenals in verschillende documenten die van invloed zijn op deze belasting.

Stap 2

Als om de een of andere reden het btw-tarief niet kan worden gewijzigd in het 1C: Boekhoudprogramma, controleer dan de parameters van het boekhoudbeleid van het bedrijf en andere elementen waarop deze wijziging van invloed is. Als u geen tegenstrijdigheden of conflicten vindt, neem dan contact op met de technische ondersteuningsdienst of bel een specialist voor dit programma voor latere probleemoplossing.

Stap 3

Als je merkt dat je het werk in het programma "1C: Accounting" niet aankunt, meld je dan aan voor speciale trainingen, die in bijna elke stad worden gegeven. Om de vaardigheden van het werken met boekhoudautomatiseringssystemen in de onderneming te verbeteren, is het ook noodzakelijk om uw kennis periodiek bij te werken wanneer software-updates worden uitgebracht, daarnaast moet u ook op de hoogte zijn van wijzigingen in de boekhoudwetgeving.

Stap 4

Vergeet niet de informatie bij de programma-updates te lezen en u te registreren op speciale forums van accountants en 1C-programmeurs, dit zal u niet alleen helpen om tijdige hulp te krijgen van gebruikers van de bron, maar ook uw algemene kennis op dit gebied uit te breiden. Probeer het advies van andere gebruikers met betrekking tot een bepaald probleem bij het gebruik van 1C-programma's niet te negeren.

Aanbevolen: