Hoe Maak Je Een Wijn En Wachtwoord Aan

Inhoudsopgave:

Hoe Maak Je Een Wijn En Wachtwoord Aan
Hoe Maak Je Een Wijn En Wachtwoord Aan

Video: Hoe Maak Je Een Wijn En Wachtwoord Aan

Video: Hoe Maak Je Een Wijn En Wachtwoord Aan
Video: Snel een fles wijn koelen 2024, April
Anonim

UIN (Universal Identification Number) is een uniek identificatienummer dat aan elke gebruiker wordt toegekend bij het aanmaken van een account in het ICQ-programma en dat in de toekomst wordt gebruikt.

Hoe maak je een wijn en wachtwoord aan
Hoe maak je een wijn en wachtwoord aan

instructies:

Stap 1

Download de distributiekit van het ICQ-programma van de officiële website of gebruik de optie om een van de clienttoepassingen te downloaden - Miranda, Trillian, QIP, Simple Instant Messenger of Jimm (voor een mobiele telefoon) - afhankelijk van het geïnstalleerde besturingssysteem.

Stap 2

Voer het uitvoerbare bestand van het programma uit en volg de aanbevelingen van de installatiewizard.

Stap 3

Bevestig uw akkoord met de softwarelicentieovereenkomst en zorg ervoor dat u een actieve internetverbinding heeft.

Stap 4

Wacht tot de automatische installatie van het programma is voltooid (standaard is de opslaglocatie C: Program FilesICQ) en voer de vereiste gegevens in het nieuwe gebruikersregistratieformulier in.

Stap 5

Bepaal het type internetverbinding dat u gebruikt en schakel het selectievakje in op het veld LAN-gebruiker wanneer u verbinding maakt via een lokaal netwerk of huurlijn.

Stap 6

Voer de gewenste gebruikersnaam in het veld Bijnaam in en voer de details van de echte gebruikersnaam in het veld Voornaam in.

Stap 7

Voer uw e-mailadres in het veld E-mail en uw geslacht in de regel Geslacht in.

Stap 8

Voer de waarde van het gewenste wachtwoord in het veld Kies wachtwoord in en bevestig uw keuze door dezelfde waarde opnieuw in te voeren in het veld Wachtwoord bevestigen.

Stap 9

Selecteer beveiligingsvragen en sla de antwoorden op om uw registratiegegevens te kunnen herstellen.

Stap 10

Voer de waarde van de tekens in de afbeelding in en klik op de verzendknop om het UIN-verzoek in te dienen.

Stap 11

Wacht tot u een e-mail ontvangt met het vereiste individuele nummer en volg de opgegeven link om het registratieproces te voltooien.

Stap 12

Start het ICQ-programma en voer de gegevens van het ontvangen Universal Identification Number (UIN) en het geselecteerde wachtwoord in de overeenkomstige velden van het toepassingsvenster in. Klik op de knop "Verbinden" om het installatieproces te voltooien.

Aanbevolen: