Alle Alinea's Verwijderen

Inhoudsopgave:

Alle Alinea's Verwijderen
Alle Alinea's Verwijderen

Video: Alle Alinea's Verwijderen

Video: Alle Alinea's Verwijderen
Video: Wondzorg: Verwijderen haakjes 2024, Mei
Anonim

De deadline en het succes van het werk zijn rechtstreeks afhankelijk van uw typesnelheid, evenals kennis van enkele softwarefuncties die het werk aan tekstdocumenten kunnen versnellen, zoals het verwijderen van alle alinea's.

Alle alinea's verwijderen
Alle alinea's verwijderen

Noodzakelijk

Sectie "Bewerken", de toets "Verwijderen"

instructies:

Stap 1

Open uw document in een teksteditor. Absoluut elke zal doen - "Notepad", "WordPad", "Microsoft Word", "Publisher", "AbiWord" en anderen. Zoek de gewenste pagina met tekst die de alinea's bevat die u wilt verwijderen.

Stap 2

Plaats de muiscursor op de plaats van de tekst waaruit u alinea's wilt verwijderen. Druk op de linkermuisknop en selecteer ze. Beweeg vervolgens de muiscursor over een willekeurige plaats in het geselecteerde gebied.

Stap 3

Klik met de rechtermuisknop om afscheid te nemen van onnodige alinea's. Klik in de lijst die verschijnt op "Verwijderen", of klik gewoon op de teksteditor om alle geselecteerde alinea's te verwijderen.

Stap 4

Als u geïnteresseerd bent in de vraag hoe u alle alinea's in het hele document kunt verwijderen, gaat u naar het tabblad "Bewerken". Het staat in de bovenste menubalk. Selecteer vervolgens "Alles selecteren" en klik op "Verwijderen".

Aanbevolen: