Het 1c-programma Bijwerken

Inhoudsopgave:

Het 1c-programma Bijwerken
Het 1c-programma Bijwerken

Video: Het 1c-programma Bijwerken

Video: Het 1c-programma Bijwerken
Video: Как изменить язык интерфейса программы 1С 8.2 2024, Mei
Anonim

Het 1C-programma en zijn ondersoorten (boekhouding, productie, magazijn, enz.) zijn ontwikkeld door specialisten van het bedrijf, dat dezelfde naam draagt. Het bedrijf houdt zich niet alleen bezig met softwareontwikkeling - 1C heeft een breed profiel. Zoals elke software vereist 1C een constante update van de programmacode.

Het 1c-programma bijwerken
Het 1c-programma bijwerken

Noodzakelijk

1C-software

instructies:

Stap 1

Selecteer na het starten van het programma de modus "Configurator", evenals de database die u nodig hebt. Klik OK. Maak er een kopie van om er zeker van te zijn dat de update pijnloos is voor de database. Klik op het menu Configuratie en selecteer vervolgens Configuraties samenvoegen. Selecteer in het geopende venster het bestand met de extensie *.md.

Stap 2

U ziet het venster "Configuraties combineren". Hier moet u de volgende punten controleren:

- er moet een vinkje staan tegenover het item "Laadbare configuratie" in de groep "Configuratieprioriteit";

- er moet een vinkje staan tegenover het item "Objecten vervangen" in de groep "Merge-methode".

Stap 3

Klik op OK om de configuraties samen te voegen. Na voltooiing van deze procedure wordt het venster "Configuratie" geopend. Sluit dit venster. In het "Configurator" venster is het noodzakelijk om positief te antwoorden op het verzoek "Execute saving metadata.

Stap 4

Klik in het geopende venster "Informatie reorganisatie" op de knop "Accepteren". Het venster "Configurator" verschijnt weer voor u, klik op de knop "OK" om de bewerking "Informatie reorganisatie" te voltooien.

Stap 5

Om het programma bij te werken via de functie “Gewijzigde configuratie laden” start u de “Configurator” door de gewenste database te selecteren. Dan moet u een kopie van de database maken. Selecteer Gewijzigde configuratie laden in het menu Configuratie.

Stap 6

Zoek in het venster "Configuratiebestand openen" een geschikt bestand met de extensie *.md. Beantwoord de volgende vraag van de "Configurator" bevestigend: "Het geselecteerde configuratiebestand is geen afstammeling van dit bestand !!! Gegevenscorruptie kan optreden tijdens herstructurering !!! Doorgaan?".

Stap 7

Sluit het venster "Configuratie" door bevestigend te antwoorden op de vraag "Wilt u metadata opslaan?" Klik in het nieuwe venster Reorganisatie-informatie op de knop Accepteren en vervolgens op de knop OK.

Aanbevolen: