Hoe U Uw Modem Kunt Downgraden

Inhoudsopgave:

Hoe U Uw Modem Kunt Downgraden
Hoe U Uw Modem Kunt Downgraden

Video: Hoe U Uw Modem Kunt Downgraden

Video: Hoe U Uw Modem Kunt Downgraden
Video: How to DOWNGRADE software on a iDirect modem 2024, Mei
Anonim

Veel IPhone 3G-bezitters hebben, na het upgraden en ontgrendelen naar de nieuwe versie van de modem van de iPad, het probleem dat de GPS-module niet werkt. Om van dit probleem af te komen, kunt u de modem downgraden en deze weer werkend maken.

Hoe u uw modem kunt downgraden
Hoe u uw modem kunt downgraden

Noodzakelijk

  • - Iphone 3G;
  • - computer;
  • - een certificaat met de benodigde firmwareversie.

instructies:

Stap 1

Controleer uw bootloader-versie om uw firmware te downgraden. Gebruik hiervoor de f0recast-applicatie (u kunt deze downloaden via de link https://ih8sn0w.com/). Voer het programma uit met beheerdersrechten, sluit de telefoon aan op de computer.

Stap 2

Start Cydia, installeer alle updates, zoek dan naar Fuzzyband en installeer deze applicatie om je modem te downgraden. Download dan het bestand met het certificaat

Stap 3

Kopieer het uitgepakte certificaatbestand op de aangesloten telefoon naar de computer met behulp van bestandsbeheer naar het volgende pad: /private/var/stash/Applications.pwn/Fuzzyband.app.

Stap 4

Start Fuzzyband door naar het pictogram op SpringBoard te zoeken om de firmware van de modem te downgraden. Klik in het programmavenster op de knop Downgraden, wacht tot het proces is beëindigd. Nadat de applicatie een succesvolle voltooiing meldt, kan de telefoon het netwerk verliezen.

Stap 5

Herlaad het. Als uw telefoon was ontgrendeld voordat u deze acties uitvoerde met het Ultrasn0w-programma, hoeft u deze niet langer te ontgrendelen. Als de ontgrendeling ervan is gevlogen, installeer dan Ultrasn0w met Cydia vanuit deze repository repo666.ultrasn0w.com.

Stap 6

Zorg ervoor dat de procedure goed is verlopen, bel een paar keer, start uw browser en open een willekeurige pagina. Start kaarten, navigatie zou moeten werken en locatie bepalen. Als niets werkt, schakelt u uw telefoon twee keer naar de vliegtuigmodus en terug.

Stap 7

Ga vervolgens naar het menu "Operatorselectie", schakel het selectievakje "Automatisch zoeken" uit en schakel de telefoon uit. Schakel in en ga terug naar dit menu en vink het vakje voor automatisch zoeken aan. Nadat deze bewerkingen zijn voltooid, keert de telefoon terug naar de normale werking met een gedowngradeerde versie van de modemfirmware.

Aanbevolen: