Een Gamevideo Opnemen

Inhoudsopgave:

Een Gamevideo Opnemen
Een Gamevideo Opnemen

Video: Een Gamevideo Opnemen

Video: Een Gamevideo Opnemen
Video: Mijn Eerste Nummer in de Studio opnemen! 2024, Mei
Anonim

Er zijn veel verschillende programma's waarmee u het beeld dat door de videokaart naar de monitor wordt verzonden, kunt opnemen. Wanneer het nodig is om een gamevideo op te nemen, is het beter om hulpprogramma's te gebruiken die op de achtergrond draaien.

Een gamevideo opnemen
Een gamevideo opnemen

Noodzakelijk

Fraps

instructies:

Stap 1

Download en installeer Fraps-software. Bereid een programma voor waarmee je je gamevideo gaat lanceren. Meestal wordt hiervoor het spel zelf of aanvullende hulpprogramma's gebruikt, waardoor je de demo snel kunt downloaden en bekijken. Pas de beeldkwaliteit in het spel aan. Selecteer de gewenste schermresolutie, contrast en helderheid. Dit zorgt voor de optimale videokwaliteit.

Stap 2

Start Fraps en open het menu Algemeen. Schakel de plaatsing van het programmavenster boven op alle vensters uit door de optie Fraps-venster altijd bovenaan uit te schakelen. Ga naar het FPS-menu. Als u een niet-geregistreerde versie van het programma gebruikt, is de maximale opnameduur 60 seconden. Schakel anders de optie Stop benchmark automatisch uit. Laat de rest van de opties in dit menu ongewijzigd.

Stap 3

Ga naar het tabblad Films. Selecteer eerst de map waarin u de opgenomen video wilt opslaan. Klik hiervoor op de knop Wijzigen bovenaan het werkvenster. Stel een sneltoets in voor Sneltoets video-opname. Als u erop drukt, wordt de video-opname gestart en wordt dit proces gestopt.

Stap 4

Vink het vakje naast Volledig formaat aan om de kwaliteit van de opgenomen video te maximaliseren. Kies het aantal frames per seconde. Dit is een van de belangrijkste indicatoren van het videobeeld. Gebruik de beschikbare opties of stel uw eigen waarde in.

Stap 5

Start nu de gewenste game en schakel de demo-preview in. Druk op het juiste moment op de geselecteerde toets om de opname te starten. Opgenomen bestanden krijgen automatisch een naam. U kunt dus meerdere fragmenten achter elkaar opnemen. Zorg ervoor dat er vrije ruimte is op de geselecteerde schijfpartitie.

Aanbevolen: