Een Tweede Systeem Van Een Computer Verwijderen

Inhoudsopgave:

Een Tweede Systeem Van Een Computer Verwijderen
Een Tweede Systeem Van Een Computer Verwijderen

Video: Een Tweede Systeem Van Een Computer Verwijderen

Video: Een domeincontroller uit het domein verwijderen | Windows Server 2016 2022, December
Anonim

Na het opnieuw installeren van het besturingssysteem kunnen verschillende "staarten" van de oude versie of het hele vorige besturingssysteem overblijven. Dit gebeurt meestal als u de partitie niet formatteert vóór de installatie, of wanneer het nieuwe besturingssysteem is geïnstalleerd op een andere partitie die voorheen het systeem niet bevatte. In ieder geval moet je oude versies verwijderen, want ze kunnen de prestaties van uw computer vertragen en ervoor zorgen dat deze niet goed werkt.

Een tweede systeem van een computer verwijderen
Een tweede systeem van een computer verwijderen

Het is nodig

CCleaner, FreeSpacer of andere registerreiniger, een andere pc, beheerdersaccount

instructies:

Stap 1

Zet de computer aan en start de nieuwe versie van het besturingssysteem. Als het nieuwe besturingssysteem niet verschilt van het vorige en u het op dezelfde partitie hebt geïnstalleerd, kunt u het beste het besturingssysteem opnieuw installeren nadat u de partitie eerder hebt geformatteerd. Anders moet u handmatig alle bestanden en mappen verwijderen die gegevens over eerdere gebruikers bevatten. Dit zijn de mappen Gebruikers of Gebruikers.

Stap 2

Ruim het register op. Hiervoor wordt aanbevolen om speciale programma's te gebruiken.

Stap 3

Als het besturingssysteem op een andere partitie is geïnstalleerd, zoek dan de mappen Windows, Program Files en Users en verwijder ze. Als u geen toegang hebt tot bestanden vanaf uw computer, plaats dan uw harde schijf in een andere pc, start het systeem erop en verwijder alle onnodige bestanden.

Stap 4

Soms is er na het opnieuw installeren van Windows 7 een probleem met de toegang tot bestanden en mappen. In dit geval moet u toegangsrechten instellen of de eigenaar wijzigen. Open hiervoor de eigenschappen van de map, ga naar het tabblad "Beveiliging", klik op de knop "Bewerken" en laat uw gebruiker alle acties uitvoeren.

Populair per onderwerp