Hoe U Verborgen Bestanden Kunt Bekijken

Inhoudsopgave:

Hoe U Verborgen Bestanden Kunt Bekijken
Hoe U Verborgen Bestanden Kunt Bekijken

Video: Hoe U Verborgen Bestanden Kunt Bekijken

Video: Hoe U Verborgen Bestanden Kunt Bekijken
Video: Verborgen bestanden en mappen weergeven op Windows 10 2024, Mei
Anonim

Gewoonlijk verbergt het systeem ongewenste bestanden voor bewerking, die de systeemstatus hebben en betrokken zijn bij de bewerking. OS-ontwikkelaars staan gebruikers echter toe om verborgen bestanden te wijzigen, indien nodig, met behulp van de juiste functies, parameters en hulpprogramma's.

Hoe u verborgen bestanden kunt bekijken
Hoe u verborgen bestanden kunt bekijken

instructies:

Stap 1

Om de toegang tot verborgen bestanden te openen, gaat u naar "Start" - "Configuratiescherm". Open Mapopties in het menu Vormgeving en thema's.

Stap 2

Ga in het bijbehorende venster naar het tabblad "Bekijken". Scroll door de lijst naar "Verborgen bestanden en mappen". Selecteer "Verborgen en systeembestanden niet weergeven" uit de voorgestelde opties. Klik vervolgens op "Ok".

Stap 3

Een kortere toegang tot het menu "Mapopties" kan worden verkregen vanuit het Verkenner-venster door het item "Tools" te selecteren.

Stap 4

Verborgen bestanden en mappen worden doorzoekbaar en zichtbaar voor de gebruiker. Het is mogelijk om hiermee dezelfde bewerkingen uit te voeren als met gewone bestanden.

Stap 5

Om de weergave van verborgen bestanden uit te schakelen, gaat u op dezelfde manier naar het menu en selecteert u "Systeembestanden niet weergeven" in het item "Verborgen bestanden en mappen".

Stap 6

Als het bekijken van verborgen bestanden niet is ingeschakeld (dit is mogelijk wanneer verschillende spyware op uw computer verschijnt), moet u de bijbehorende registerinstellingen bewerken om het menu opnieuw te activeren. Maak een tekstbestand met inhoud: REGEDIT4

[HKEY_CURRENT_USERSoftwareMicrosoftWindowsCurrentVersionPoliciesExplorer]

"Geen mapopties" = -

[HKEY_CURRENT_USERSoftwarebeleidMicrosoftInternet ExplorerBeperkingen]

"NoBrowserOptions" = - [HKEY_LOCAL_MACHINESOFTWAREMicrosoftWindowsCurrentVersionExplorerAdvancedFolderHiddenSHOWALL]

"CheckedValue" = - [HKEY_LOCAL_MACHINESOFTWAREMicrosoftWindowsCurrentVersionExplorerAdvancedFolderHiddenSHOWALL]

“CheckedValue” = dword: 00000001

Stap 7

Hernoem het gemaakte bestand naar key.reg. Dubbelklik erop en bevestig het wijzigen van de parameters in het register. Start uw computer opnieuw op en probeer vervolgens het menu-item "Verborgen bestanden en mappen weergeven" opnieuw te activeren.

Aanbevolen: