Een Nummer Krijgen Op Skype

Inhoudsopgave:

Een Nummer Krijgen Op Skype
Een Nummer Krijgen Op Skype

Video: Een Nummer Krijgen Op Skype

Video: Een Nummer Krijgen Op Skype
Video: 01 - How to Add a Skype User to Your Skype for Business Contacts 2024, Maart
Anonim

Meer dan 20 miljoen mensen over de hele wereld gebruiken Skype-diensten. Hiermee kunt u instant messaging, gratis bellen, videochats en meer.

Een nummer krijgen op Skype
Een nummer krijgen op Skype

instructies:

Stap 1

Om u te registreren in Skype, moet u het installatiebestand downloaden via de link https://www.skype.com/go/downloading. Start het daarna en volg de instructies. Wanneer het programma is gedownload en geïnstalleerd, verschijnt een venster voor het invoeren van een naam en wachtwoord. Er is ook een link Maak een nieuw account aan. Klik erop

Stap 2

In het browservenster dat wordt geopend, moet u een vragenlijst invullen. Het is in het Engels, dus ik zal je helpen. Velden gemarkeerd met sterretjes zijn verplicht, de rest kan genegeerd worden Voornaam - naam.

Achternaam - achternaam.

Uw e-mailadres - voer uw e-mailadres in.

Herhaal e-mail - herhaal het e-mailadres.

Verjaardag - verjaardag (dag / maand / jaar).

Geslacht - geslacht (mannelijk - mannelijk, vrouwelijk - vrouwelijk).

Stad is jouw stad.

Taal - taal (Kies Russisch uit de lijst).

Mobiel telefoonnummer - mobiel telefoonnummer.

Hoe bent u van plan om Skype te gebruiken? - Voor welke doeleinden ga je Skype gebruiken? (de eerste optie is voor persoonlijke communicatie, de tweede is voor zakelijke onderhandelingen).

Skype-naam - de naam die u invoert wanneer u Skype invoert (u moet Latijnse letters en cijfers invoeren). Rechts van het veld staat een vraagteken, door erop te klikken komt u te weten of de door u gekozen naam vrij is. Als het druk is, biedt het programma vervangingsopties.

Wachtwoord - wachtwoord (van 6 tot 20 Latijnse tekens en cijfers worden gebruikt).

Herhaal wachtwoord - herhaal het wachtwoord. Als u nieuws van Skype op uw e-mailadres wilt ontvangen, laat dan een vinkje per e-mail achter, zo niet, verwijder het vinkje. Typ de tekst hierboven hier - voer de tekst in die in de bovenstaande afbeelding is geschreven.

Klik nu op de knop Ik ga akkoord - Doorgaan.

Stap 3

Start Skype en voer de door u gekozen gebruikersnaam en wachtwoord in en klik vervolgens op de knop Aanmelden. In de linkerbenedenhoek ziet u de knop "Contact toevoegen". Klik erop, voer de gegevens van je vriend in en begin met chatten. Om ervoor te zorgen dat iemand anders contact met u opneemt, hoeft u hem alleen uw naam of e-mailadres te geven.

Aanbevolen: