Hoe Foto's Op Dvd Te Branden

Inhoudsopgave:

Hoe Foto's Op Dvd Te Branden
Hoe Foto's Op Dvd Te Branden

Video: Hoe Foto's Op Dvd Te Branden

Video: Hoe Foto's Op Dvd Te Branden
Video: Windows 10: How to burn CDs and DVDs 2024, April
Anonim

Foto's op een schijf branden kan op verschillende manieren, maar de meest correcte manier is om foto's te branden met speciale programma's voor het branden van schijven. Een van de meest populaire programma's van dit soort is Nero. Foto's op dvd branden met Nero is een fluitje van een cent.

Hoe foto's op dvd te branden
Hoe foto's op dvd te branden

instructies:

Stap 1

Open het Nero-programma. Dit programma is in feite een set hulpprogramma's voor verschillende manipulaties met betrekking tot het opnemen en wissen van cd's, evenals voor het voorbereiden van inhoud voor opname op een bepaald type media. Selecteer het programma Nero Burning Rom om foto's te branden. Plaats daarna de dvd in het station en selecteer in het bovenste deel van het programmavenster het type schijf waarop de gegevens zullen worden opgenomen. In ons geval - dvd. Klik vervolgens op de knop Bestanden toevoegen. Er wordt een venster geopend dat lijkt op de standaard Windows-bestandsbeheerder - Verkenner.

Stap 2

Zoek aan de rechterkant van het venster Bestanden toevoegen de map met de foto's die u op schijf wilt branden. Neem ofwel een hele map of individuele foto's die bedoeld zijn om op te nemen en sleep ze met de muis naar de linkerkant van het venster. Bekijk de dvd-vol-indicator onder aan het programmavenster. De dvd bevat 4,7 gigabyte aan informatie, dat wil zeggen dat hij meer dan duizend foto's kan opnemen met een resolutie van 8 megapixels. Nadat u alle benodigde foto's naar het opnameveld hebt gesleept, moet u ervoor zorgen dat de schijf niet vol is, anders kan de opname niet plaatsvinden.

Stap 3

Om de fysieke opname van foto's op schijf te starten, drukt u op de knop "Branden". Houd de status van dit proces in de gaten en verwijder de cd niet voordat deze is voltooid. Anders kan het opslagmedium beschadigd raken (als het geen herschrijfbare schijf is). Na het einde van het branden wordt de schijf automatisch geopend. Plaats de schijf opnieuw en controleer de opnamekwaliteit van de bestanden.

Aanbevolen: