Het Geluidsvolume Van Een Laptop Verhogen

Inhoudsopgave:

Het Geluidsvolume Van Een Laptop Verhogen
Het Geluidsvolume Van Een Laptop Verhogen

Video: Het Geluidsvolume Van Een Laptop Verhogen

Video: Het Geluidsvolume Van Een Laptop Verhogen
Video: 5 Best Ways to Get Louder and Better Sound on Windows 10 | Guiding Tech 2024, Mei
Anonim

Laptops zijn onder andere een compleet mediacenter. En daarom stelt de gebruiker hoge eisen aan de geluidsweergave, waar een laptop niet altijd aan kan voldoen. Door het bescheiden formaat kan er geen krachtig audiosysteem in geplaatst worden.

Het geluidsvolume van een laptop verhogen
Het geluidsvolume van een laptop verhogen

Het is nodig

  • - koptelefoon;
  • - draagbare speakers;
  • - Externe geluidskaart.

instructies:

Stap 1

Sluit een hoogwaardige hoofdtelefoon aan op je laptop die het gebruikte frequentiebereik vergroot. Tegelijkertijd is er echter een toename van ruis, het verschijnen van achtergrond en vervormingen als gevolg van de krapte van de locatie van elektronische componenten. Bovendien hoort slechts één persoon het versterkte geluid.

Stap 2

Gebruik draagbare luidsprekers voor een soortgelijk effect als de mensen om je heen. Er zijn modellen die via het lichtnet worden gevoed en er zijn modellen die uitsluitend op de USB-bus werken. Gebruik de eerste voor maximaal volume. Er treden echter andere nadelen op bij het aansluiten van luidsprekers. Bijvoorbeeld vervorming door verkeerde luisterpositie. In plaats van ver genoeg van de speakers af te zitten, zit de laptopgebruiker dicht bij het scherm en de geluidsbron. Bovendien verkorten USB-luidsprekers de levensduur van de batterij.

Stap 3

Sluit een externe geluidskaart aan. Het kan worden aangesloten via een ExpressCard-poort of USB. De kaart heft de meeste tekortkomingen van het ingebouwde audiosysteem op en levert hoogwaardig en krachtig geluid. De zogenaamde discrete geluidskaarten ondersteunen meerkanaals geluid, herhalen de kenmerken van kaarten voor gewone computers en zijn afgestemd op standaardsoftware. Verschillende fabrikanten bieden een breed scala aan kaartinterfaces en mogelijkheden.

Stap 4

Controleer of de audiostuurprogramma's van uw laptop correct werken als u onverwacht volumeproblemen ondervindt. De overgrote meerderheid van de storingen houdt verband met een onjuiste werking van de software. Scan uw computer met antivirussoftware, controleer het geluid in uw koptelefoon om de meest waarschijnlijke oorzaken van fouten uit te sluiten. Neem contact op met een servicecentrum om schade vast te stellen en te repareren.

Stap 5

Kies een laptop van een fabrikant die bijzondere aandacht besteedt aan geluidsweergave. Deze omvatten Toshiba, ASUS, Acer, HP, die multimedia-akoestiek gebruiken van bekende bedrijven op dit gebied. Ze zullen geen ideaal geluid geven, maar ze zullen een normaal geluid en voldoende volume bieden.

Aanbevolen: