Hoe U Het Geluid In Uw Luidsprekers Kunt Verhogen

Inhoudsopgave:

Hoe U Het Geluid In Uw Luidsprekers Kunt Verhogen
Hoe U Het Geluid In Uw Luidsprekers Kunt Verhogen

Video: Hoe U Het Geluid In Uw Luidsprekers Kunt Verhogen

Video: Hoe U Het Geluid In Uw Luidsprekers Kunt Verhogen
Video: Speakers #5: Vijf tips voor het positioneren van je luidsprekers 2024, Mei
Anonim

Het geluid in de luidsprekers hangt niet alleen af van hun instellingen, maar ook van de parameters van de geluidskaart en het programma van de speler. Probeer het volumeniveau in elk van deze elementen bij te houden.

Hoe u het geluid in uw luidsprekers kunt verhogen
Hoe u het geluid in uw luidsprekers kunt verhogen

Noodzakelijk

  • - computer;
  • - kolommen.

instructies:

Stap 1

Zorg ervoor dat de volumeregelaar in uw luidsprekers op de juiste positie staat voor hoorbaarheid. Controleer ook of de verbinding tussen de luidsprekers en de geluidskaart in uw computer werkt, omdat slechte en defecte kabels het gehoor aanzienlijk kunnen beschadigen.

Stap 2

Open de volumeregeling van het Windows-besturingssysteem in de rechterbenedenhoek van de taakbalk, die is gemarkeerd met een speciaal pictogram. Stel het geluidsniveau in op het gewenste niveau en zorg ervoor dat het niet op nul staat.

Stap 3

Open de audiospeler en speel een willekeurig geluidsbestand op uw computer af en pas vervolgens het volume in dit programma aan.

Stap 4

Controleer bij problemen met de hoorbaarheid van de afgespeelde audio-opnamen de software die u gebruikt op fouten en probeer het bestand ook af te spelen met een andere speler die op uw computer is geïnstalleerd.

Stap 5

Als je in het algemeen problemen hebt met de geluiden van het systeem, en niet alleen bij het afspelen van bestanden, open dan het overeenkomstige item in de instellingen in het configuratiescherm, dat verantwoordelijk is voor geluiden en audioapparaten.

Stap 6

Zorg ervoor dat het adaptergeluid is ingeschakeld, selecteer hardwarecontrole. Als dit niet lukt, controleer dan de aansluiting van de kabel op de kaart en de werking van de luidsprekers door er een afspeelapparaat van een derde partij op aan te sluiten.

Stap 7

Als je problemen hebt met het volumeniveau, controleer dan je geluidskaart door er andere speakers of koptelefoons op aan te sluiten, waarna de oorzaak van de storing bekend wordt.

Aanbevolen: