De Afspeelsnelheid Wijzigen?

Inhoudsopgave:

De Afspeelsnelheid Wijzigen?
De Afspeelsnelheid Wijzigen?

Video: De Afspeelsnelheid Wijzigen?

Video: De Afspeelsnelheid Wijzigen?
Video: Première Pro - Afspeelsnelheid aanpassen 2024, Mei
Anonim

Op speciale momenten van je homevideo moet je misschien de instellingen voor de afspeelsnelheid wijzigen, bijvoorbeeld de plezierige momenten vertragen of de snelheid van de leuke verhogen. Niet alle spelers ondersteunen deze functie. De standaard Windows 7-speler heeft een ingebouwd bedieningspaneel voor de afspeelsnelheid van video's.

De afspeelsnelheid wijzigen?
De afspeelsnelheid wijzigen?

Het is nodig

Windows Media Player-programma

instructies:

Stap 1

Open de standaard Windows Media Player en voeg een videobestand toe aan uw weergave. Nadat de videospeler de video heeft geladen, klikt u met de rechtermuisknop op het videobeeldgebied om een extra menu te openen. Zoek het item "Extra functies" en beweeg de muiscursor erover. Ga naar het menu dat wordt geopend en klik op het item "De afspeelsnelheid instellen". Er wordt een speciaal paneel geopend om de afspeelsnelheid van de video te regelen.

Stap 2

Verplaats de schuifregelaar om de ingestelde afspeelsnelheid te wijzigen. Het is ook mogelijk om de snelheid te wijzigen met behulp van de labels "Lager", "Gemiddeld" of "Hoger", die aanwezig zijn op het paneel in de linkerbovenhoek. Om uit de voorgestelde snelheden te kunnen kiezen, schakelt u het selectievakje naast Regelgever binden aan standaardsnelheden uit. Selecteer een van de waarden en de speler zal automatisch de afspeelsnelheid van uw videobestand wijzigen. Als je dit paneel niet meer nodig hebt, sluit je het met het kruisje in de rechterbovenhoek.

Stap 3

Soortgelijke functies zijn ook te vinden in de Light Alloy-speler. Er is echter geen speciaal paneel om de snelheid te wijzigen. Zoek de knoppen in de linkerbenedenhoek die volgen op het afspeelpictogram. Deze twee driehoeken vertegenwoordigen twee extra afspeelsnelheden. In de regel is er een enorme hoeveelheid software waarmee u de afspeelsnelheid van bestanden kunt wijzigen. Dit zijn voornamelijk spelers waarmee je multimediabestanden kunt afspelen. Er zijn geen speciale programma's om het afspelen te wijzigen, maar er zijn bestandseditors waarmee u niet alleen de afspeelsnelheid kunt wijzigen, maar ook bestanden kunt bijsnijden en nog veel meer.

Aanbevolen: