Hoe Een Excel-bestand Te Herstellen

Inhoudsopgave:

Hoe Een Excel-bestand Te Herstellen
Hoe Een Excel-bestand Te Herstellen

Video: Hoe Een Excel-bestand Te Herstellen

Video: Hoe Een Excel-bestand Te Herstellen
Video: 19. Automatisch Opslaan en Automatisch Herstellen in Excel – Excel 2013 2024, Mei
Anonim

Veel bestanden die van de harde schijf van een computer zijn verwijderd, kunnen worden hersteld. Als u uw verloren spreadsheets terug wilt krijgen, is het beter om speciale hulpprogramma's te gebruiken.

Hoe een Excel-bestand te herstellen
Hoe een Excel-bestand te herstellen

Het is nodig

Eenvoudig herstel

instructies:

Stap 1

Ontrack eenvoudig herstel downloaden. Om een hoog percentage gegevensherstel te garanderen, is het beter om een relatief nieuwe versie van het hulpprogramma te gebruiken. Installeer het op de harde schijfpartitie waarvan u geen bestanden zult herstellen. Onthoud dat hoe meer tijd er is verstreken sinds de bestanden zijn verwijderd, hoe kleiner de kans is dat ze met succes worden geretourneerd.

Stap 2

Start het programma en ga naar het menu Gegevensherstel. Open het item Deleted Recovery als u bestanden wilt herstellen na het verwijderen en niet na het formatteren van een schijfpartitie. Klik op de letter van de gewenste sectie in het linkermenu van het venster dat opent.

Stap 3

Zoek het veld Bestandsfilter, klik op de pijl in de tweede alinea en selecteer de optie Office-document. Dit is nodig om bestanden van een bepaald formaat te zoeken. Activeer de optie Volledige scan door het vakje ernaast aan te vinken.

Stap 4

Klik op de knop Volgende en wacht even terwijl het programma de benodigde bestanden vindt en ze voorbereidt op herstel. De duur van deze procedure is afhankelijk van de grootte van de geselecteerde harde schijfpartitie.

Stap 5

Een lijst met gevonden bestanden verschijnt in het linkermenu van het nieuwe venster. Schakel de selectievakjes in die u wilt herstellen. Als u niet zeker bent van de juistheid van de keuze, selecteert u een specifiek bestand en klikt u op de knop Bestand bekijken. Klik nu op de knop Volgende en geef een ander lokaal station of USB-station op. Onthoud dat gegevens niet kunnen worden hersteld naar dezelfde partitie.

Stap 6

Klik op de knop Opslaan en wacht tot het Easy Recovery-programma is voltooid. Open de herstelde documenten en controleer hun integriteit. Probeer de Format Recovery-modus te selecteren of gebruik een ander programma als u niet alle benodigde gegevens kunt herstellen.

Aanbevolen: