Hoe Toegangsschendingsfout Op Te Lossen

Inhoudsopgave:

Hoe Toegangsschendingsfout Op Te Lossen
Hoe Toegangsschendingsfout Op Te Lossen

Video: Hoe Toegangsschendingsfout Op Te Lossen

Video: Hoe Toegangsschendingsfout Op Te Lossen
Video: De Spindoctors (S2 A7): Hoe de spin van een dronken Remkes mislukte | NPO Radio 1 2024, Mei
Anonim

Blauwe schermen of BSOD-schermen van de dood zijn vrij gebruikelijk voor het Windows-besturingssysteem. Het belangrijkste is om deze fout correct te ontcijferen en herhaling te voorkomen. Hoe kan dit worden gedaan?

Hoe een toegangsschendingsfout op te lossen
Hoe een toegangsschendingsfout op te lossen

Het is nodig

een computer

instructies:

Stap 1

Bepaal de reden voor de fout 0xc0000005. Het verschijnt wanneer u een programma uitvoert in het Windows-besturingssysteem, er is ook een variant van een volledige systeemcrash met deze fout. De meest voorkomende redenen die ervoor zorgen dat de fout 0xc0000005 verschijnt, zijn registerfouten, defect geheugen of andere apparaten, virussen, onjuiste stuurprogramma's. Andere opties voor het verschijnen van foutmeldingen: "Fout bij het initialiseren van de applicatie", Uitzondering: toegangsfout (0xC0000005). Deze code spreekt van een onjuiste geheugentoegang die om verschillende redenen optreedt. De volgende stappen helpen u bij het oplossen van de fout met de geheugentoegangsfout.

Stap 2

Voer een registeropruiming uit. Er kunnen zich fouten in ophopen als applicaties worden geopend en gesloten, hun instellingen worden gewijzigd, programma's worden verwijderd en geïnstalleerd, vooral als ze onjuist worden verwijderd, of nieuwere programma's worden geïnstalleerd bovenop oude. Om deze fouten te elimineren, gebruikt u speciale programma's voor het opschonen van het register, bijvoorbeeld CCleaner. U kunt het programma downloaden van de officiële websit

Stap 3

Installeer de nieuwste versie van betrouwbare antivirussoftware en voer een volledige systeemscan uit. U kunt bijvoorbeeld het genezingshulpprogramma CureIt! van DrWeb en gebruik het om het systeem te scannen op virussen om de toegangsfout te verwijderen.

Stap 4

Zorg ervoor dat het geheugen dat in de computer is geïnstalleerd hiermee compatibel is en de toegestane limiet niet overschrijdt. Als alles klopt, probeer dan de nieuwe geheugenbalk te verwijderen en als de fout niet meer verschijnt, dan staat de reden erin. Test het geheugen om zeker te zijn met behulp van het MemTest86-programma. Als er fouten worden gevonden, moet het geheugen worden vervangen.

Stap 5

Controleer of Windows Preventie van gegevensuitvoering is aangevinkt voor de toepassing die de fout veroorzaakt. Deze functie wordt gebruikt voor extra geheugencontroles om kwaadaardige code te voorkomen. Voeg vertrouwde programma's toe aan de VDP-uitzonderingen om de toegangsfout te verwijderen.

Aanbevolen: