Hoe Bugs Op Te Lossen

Inhoudsopgave:

Hoe Bugs Op Te Lossen
Hoe Bugs Op Te Lossen

Video: Hoe Bugs Op Te Lossen

Video: HOW TO REMOVE BUGS FROM A CAR: SUPER EASY !!! 2022, November
Anonim

Een bug is een systeemfout die moet worden verholpen om de juiste werking van een programma of systeem te herstellen. De redenen voor het verschijnen van bugs kunnen heel verschillend zijn. De meest voorkomende zijn toepassingsconflicten en gebrek aan tijdige diagnostiek.

Hoe bugs op te lossen
Hoe bugs op te lossen

instructies:

Stap 1

Controleer om bugs te vinden en vervolgens op te lossen. Gebruik standaardtools om fouten te identificeren. Elk besturingssysteem is uitgerust met speciale software die is ontworpen voor zelfbediening en het behouden van een correcte werking. Doe een snelle controle. Dubbelklik met de linkermuisknop op het pictogram "Deze computer" op uw bureaublad.

Stap 2

Klik met de rechtermuisknop op het systeemstation. Selecteer Eigenschappen in het contextmenu. Er verschijnt een venster. Selecteer het tabblad "Service". Klik vervolgens op de knop Schijf controleren op fouten. Een snelle controle duurt niet lang. In sommige gevallen kan deze tool ernstige systeemproblemen oplossen. Maar stilstaan ​​bij een snelle controle, zoals bij het uiteindelijke instrument, is het niet waard.

Stap 3

Defragmenteer de systeemschijf. Dit is een standaard tool voor het besturingssysteem waarmee u het kunt laten werken. Met deze procedure kunt u bugs oplossen, maar houd er rekening mee dat het iets langer duurt dan een snelle controle.

Stap 4

Om defragmentatie uit te voeren, klikt u met de rechtermuisknop op het pictogram van de gewenste schijf, selecteert u in het contextmenu "Eigenschappen" en vervolgens het tabblad "Service". Klik op de knop Defragmentatie uitvoeren.

Stap 5

Werk uw besturingssysteem bij. Een besturingssysteem dat lange tijd niet is bijgewerkt, vooral als het gaat om Windows XP, kan ervoor zorgen dat er bugs verschijnen. Werk het systeem bij op de officiële website, het kan de fouten oplossen. Ook moet toepassingsconflict worden beschouwd als de belangrijkste reden voor het verschijnen van bugs. Sommige programma's kunnen gewoon niet vreedzaam naast elkaar bestaan. Dit geldt bijvoorbeeld voor antivirussen en andere programma's die vergelijkbare functies uitvoeren. Het zal niet mogelijk zijn om dit soort bugs met softwaretools op te lossen. Kies een toepassing die het beste bij zijn doel past. Verwijder de tweede. Start je computer opnieuw op.

Populair per onderwerp