Een Fout In Het Spel Oplossen

Inhoudsopgave:

Een Fout In Het Spel Oplossen
Een Fout In Het Spel Oplossen

Video: Een Fout In Het Spel Oplossen

Video: Een Fout In Het Spel Oplossen
Video: Raadsels Die 1% Van De Mensen Kan Oplossen 2024, April
Anonim

Er zijn verschillende manieren om de fout in het spel op te lossen. Het hangt in de regel allemaal af van het spel zelf, software, computercomponenten, diagnostiek van het besturingssysteem.

Een fout in het spel oplossen
Een fout in het spel oplossen

instructies:

Stap 1

Allereerst kan het spel zelf de fout veroorzaken. Het feit is dat sommige games, vooral de allereerste versies, hun nadelen kunnen hebben. Ze worden vaak opgelost met een nieuwe versie, patch, mod, enz. Als het spel is geïnstalleerd en nooit is gewijzigd, moet u op een speciale site op "patches" controleren (bijvoorbeeld https://www.speeltuin.ru). Als de toevoegingen onbeduidend zijn en er geen bestanden zijn om fouten in het spel te "repareren", dan is de oorzaak van de fout anders

Stap 2

Vaak kan de oorzaak van de fout een lange niet-update van stuurprogramma's en speciale toepassingen voor video zijn. Daarom moet u het stuurprogramma voor de videokaart bijwerken (op de officiële website), u kunt erachter komen welk stuurprogramma u moet installeren met behulp van het Everest-programma. U moet ook uw DirectX-versie bijwerken (als u deze al lange tijd niet hebt bijgewerkt).

Stap 3

Tegelijkertijd wordt het conflict in games veroorzaakt door een niet-bijgewerkte versie van Windows. Dit geldt met name voor de Windows XP-versie. Sommige games vereisen rechtstreeks de installatie van Service Pack 3. Maar sommige, ondanks het feit dat ze Service Pack 3 nodig hebben om correct te werken, vereisen dit niet, maar worden gewoon uitgeschakeld door een systeemfout. Als u Windows XP hebt, moet het daarom worden bijgewerkt naar Service Pack 3.

Stap 4

Antivirus of firewall kan een fout veroorzaken in netwerkgames tijdens het verbinden met de server. Om zo'n fout op te lossen, moet je een "uitzonderingsregel" toevoegen aan de firewall / antivirus en dit spel daar toevoegen.

Stap 5

Het lijdt geen twijfel dat een zwakke computerconfiguratie een fout in het spel kan veroorzaken. Voordat je de game installeert, moet je de systeemvereisten kennen en die van jou raadplegen. De game kan RAM, videokaart laden, wat systeemfouten kan veroorzaken en soms zelfs abrupte herstart van het besturingssysteem. Dit probleem kan alleen worden verholpen door de componenten te vervangen.

Aanbevolen: