Instellingen Terugzetten Naar Windows 7

Inhoudsopgave:

Instellingen Terugzetten Naar Windows 7
Instellingen Terugzetten Naar Windows 7

Video: Instellingen Terugzetten Naar Windows 7

Video: Instellingen Terugzetten Naar Windows 7
Video: Windows 7 installeren 2024, Mei
Anonim

Tijdens het gebruik van het Microsoft Windows 7-besturingssysteem kunnen bepaalde storingen optreden die verband houden met de geïnstalleerde software. Om deze problemen op te lossen, moet u de procedure voor het resetten van de laatste instellingen en het herstellen van het systeem uitvoeren.

Instellingen terugzetten naar Windows 7
Instellingen terugzetten naar Windows 7

instructies:

Stap 1

Windows 7 gebruikt herstelcontrolepunten om de softwarestatus te herstellen, die automatisch of handmatig kan worden gemaakt. Om te voorkomen dat belangrijke gegevens verloren gaan, is het noodzakelijk om periodiek gegevensherstelpunten te maken.

Stap 2

Ga naar het menu Systeembeveiliging om een punt te maken dat u kunt gebruiken bij het herstellen van de software. Klik hiervoor op "Start" en klik met de rechtermuisknop op het gedeelte "Computer". Selecteer in het menu dat verschijnt Eigenschappen en vervolgens Systeembeveiliging. Klik vervolgens op "Maken" en ga in het nieuwe venster opnieuw naar het item "Maken".

Stap 3

Om de instellingen te resetten en terug te keren naar de vorige staat van de computer, gaat u naar "Start" - "Configuratiescherm" - "Systeem en beveiliging" - "Back-up en herstel" - "Systeeminstellingen herstellen" - "Start Systeemherstel". U kunt ook het menu Start openen en Systeemherstel typen in het zoekvak en vervolgens op Enter drukken.

Stap 4

Klik in het venster dat verschijnt op "Volgende" en selecteer een herstelpunt uit de aangeboden opties. Druk na het voltooien van de procedure op de knop "Voltooien" en start uw computer opnieuw op. Het herstelproces is voltooid.

Stap 5

U kunt het herstel ook uitvoeren door de opstartdiskette van uw Windows 7 op de diskettedrive van de computer te installeren en vanaf deze schijf op te starten zoals tijdens de systeeminstallatie. Selecteer in het menu "Windows installeren" dat verschijnt het gedeelte "Systeemherstel" in de linkerbenedenhoek van het venster. Geef het type herstel op dat u wilt uitvoeren.

Stap 6

Het item "Opstartherstel" helpt bij het oplossen van problemen die zich voordoen tijdens het opstarten van het systeem. System Image Restore zal uw computer herstellen en standaard de gegevens van de schijf resetten. Klik in dit venster op het item dat het beste bij u past en volg de aanwijzingen die op het scherm verschijnen.

Aanbevolen: