Hoe Flash Player Te Herstellen

Inhoudsopgave:

Hoe Flash Player Te Herstellen
Hoe Flash Player Te Herstellen

Video: Hoe Flash Player Te Herstellen

Video: Hoe Flash Player Te Herstellen
Video: Почему Flash Player нужно срочно удалить 2024, Mei
Anonim

Adobe FlashP Player is een populaire plug-in waarmee u verschillende media-inhoud rechtstreeks in uw browser kunt afspelen. De meeste online bioscopen zijn gebaseerd op deze technologie. Flash-games en flash-video's zijn ook populair op internet. Deze plug-in is zeer noodzakelijk voor bijna alle gebruikers, maar kan crashen.

Hoe Flash Player te herstellen
Hoe Flash Player te herstellen

instructies:

Stap 1

Probeer de flash player bij te werken door de installatie te downloaden van de officiële Adobe-website. Ga naar adobe.com en selecteer het menu-item Downloads. Zodra de pagina is geladen, klikt u op het pictogram Get Adobe Flash Player. De site detecteert automatisch uw systeem en browser en biedt vervolgens aan om de vereiste versie van de plug-in te downloaden. Vergeet niet het selectievakje naast McAfee uit te schakelen. Klik na alle instellingen op de knop Downloaden. U ziet het downloadvenster. Bevestig de download van het bestand en voer het uit na het downloaden. Als de fout niet kritiek was, wordt de plug-in met succes bijgewerkt. Na de update is het raadzaam om opnieuw op te starten en naar een site te gaan die Flash-technologie gebruikt, bijvoorbeeld youtube.com.

Stap 2

Als u Adobe FlashP Player niet hebt bijgewerkt, moet u de "sporen" opschonen die door de vorige FlashP-speler zijn achtergelaten. Hiervoor heeft u het programma CCleaner nodig. Om de oude flash-player te verwijderen, gaat u naar het "Configuratiescherm" en vervolgens - in de categorie "Programma's", selecteert u "Programma's en onderdelen". Zoek Adobe Flash Player in de lijst en klik op Verwijderen. Voltooi het verwijderen van de flash player met behulp van de wizard Verwijderen en start de computer opnieuw op.

Stap 3

Download nu het CCleaner-programma en installeer het. Start en selecteer het gedeelte "Register", klik op de knop "Zoeken naar problemen". Klik na het voltooien van de analyse van het systeem op "Fix …". Het is niet nodig om een back-up te bewaren. En klik in de laatste stap op "Fix Selected". Als u wilt, kunt u naar het gedeelte "Reiniging" gaan en ook een analyse van het systeem uitvoeren. Alle voorbereidende stappen zijn voltooid, ga verder met het installeren van Adobe Flash Player.

Stap 4

Start de browser die u het meest zult gebruiken, ga naar de officiële website van Adobe en download de Flash Player. Voer het installatiebestand uit en volg de instructies van de installatiewizard. Na voltooiing van de installatie is het raadzaam de computer opnieuw op te starten om de wijzigingen door te voeren. Daarna zou de Flash-speler volledig functioneel moeten zijn.

Aanbevolen: