Hoe Flash Player Te Installeren

Inhoudsopgave:

Hoe Flash Player Te Installeren
Hoe Flash Player Te Installeren

Video: Hoe Flash Player Te Installeren

Отличия серверных жестких дисков от десктопных
Video: How to Enable Adobe Flash Player on Chrome 2023, Januari-
Anonim

De technologie Adobe Flash, ondanks zijn eerbiedwaardige leeftijd, blijft tot op de dag van vandaag een van de meest populaire in de ontwikkeling van websites. En alles gebeurt op flash: van banners en interactieve pagina's met animatie tot online games en complexe applicaties. Maar om al dit moois te kunnen aanschouwen, moet u een flash-speler installeren, deze wordt geleverd als een plug-in voor uw internetbrowser.

Hoe Flash Player te installeren
Hoe Flash Player te installeren

Het is nodig

  • - toegang tot internet
  • - compatibele browser

instructies:

Stap 1

Open je favoriete browser en voer het adres i

Aan de rechterkant van de pagina ziet u de link Get Adobe Flash Player. Klik erop.

Stap 2

Op de volgende pagina wordt informatie weergegeven over uw besturingssysteem, browserversie en geschatte voltooiingstijd van de download. Klik op de knop Downloaden om door te gaan.

Stap 3

Daarna verschijnt een venster om het bestand op te slaan. Selecteer de locatie waar u het Flash Player-installatiebestand wilt opslaan, de download start automatisch. Nadat het is voltooid, voert u het gedownloade bestand uit, sluit u al uw browservensters en gaat u verder met de installatie. De installatie is automatisch, het duurt een paar seconden, waarna u uw browser opnieuw kunt opstarten en het resultaat kunt controleren door een willekeurige website met flash te openen.

Populair per onderwerp