Hoe Flash Player Op De Computer Te Installeren

Inhoudsopgave:

Hoe Flash Player Op De Computer Te Installeren
Hoe Flash Player Op De Computer Te Installeren
Anonim

Om verschillende video's online op een computer te kunnen bekijken en naar muziek te luisteren, moet je speciale software installeren, dat wil zeggen een flash-speler die al dergelijke multimediabestanden afspeelt.

Hoe Flash Player op de computer te installeren
Hoe Flash Player op de computer te installeren

Het is nodig

  • - een computer;
  • -het internet;
  • - Adobe Flash Player-programma.

instructies:

Stap 1

Een van de populaire flashplayers voor het oplossen van dergelijke problemen is de Adobe Flash Player-applicatie van het bekende bedrijf Adobe.

Stap 2

Download dit hulpprogramma op internet van de officiële website van de ontwikkelaar adobe.com. Het is ook vermeldenswaard dat voor de volledige installatie van deze software alle browsers op de computer gesloten moeten zijn.

Stap 3

Zodra aan deze voorwaarden is voldaan, voert u het gedownloade bestand uit. Er verschijnt een klein venster waarin u akkoord moet gaan met de licentieovereenkomst van het bedrijf. Als je alles hebt gelezen, vink je het vakje aan om te bevestigen. Dan zal het programma beginnen met het installeren van de speler. Wacht even totdat het proces volledig is voltooid. Als u deze installatie afbreekt, zal de toepassing niet correct werken.

Stap 4

Probeer een video op internet af te spelen om te controleren of de nieuwe Flash Player op uw computer werkt. Als de eerste keer niet werkt, start u uw pc opnieuw op om alle wijzigingen door te voeren. Probeer vervolgens opnieuw om bestanden af ​​te spelen voor verificatie. Als alles goed is gegaan, kun je in de toekomst films online bekijken.

Stap 5

Het is echter vermeldenswaard dat een hoge internetbandbreedte nodig is om volledig video te bekijken of naar muziek te luisteren, dus probeer de meest optimale tariefopties aan te sluiten. Over het algemeen kunnen we stellen dat het installeren van een flash player op een computer nog geen vijf minuten duurt. Zelfs een beginnende gebruiker van een pc kan de oplossing van dit probleem aan. U kunt ook verschillende spellen op internet spelen op officiële websites en op sociale netwerken.

Populair per onderwerp