Hoe Een Flash Player In Te Stellen

Inhoudsopgave:

Hoe Een Flash Player In Te Stellen
Hoe Een Flash Player In Te Stellen

Video: Hoe Een Flash Player In Te Stellen

Отличия серверных жестких дисков от десктопных
Video: How to Enable Adobe Flash Player on Chrome 2023, Januari-
Anonim

FlashPlayer is een plug-in (softwaremodule) die zorgt voor de juiste werking van alles wat met video te maken heeft, ongeacht de browser die u gebruikt: Firefox, Opera of IExplorer, evenals het besturingssysteem: WindowsXP, Vista, elke soort Linux of MacOS…

Hoe een Flash Player in te stellen
Hoe een Flash Player in te stellen

Het is nodig

FlashPlayer-programma

instructies:

Stap 1

FlashPlayer is de link tussen het programma en het besturingssysteem. Hieronder zullen we de basisinstellingen bekijken aan de hand van het voorbeeld van een browserspel. Om het zonder problemen te laten werken, moet u FlashPlayer correct configureren. Om dit te doen, start u het spel.

- Klik met de rechtermuisknop ergens op de kaart. Er wordt een menu geopend. Daarin moet u "Instellingen" (instellingen) selecteren.

- De "Setup Wizard" wordt geopend met een verscheidenheid aan symbolen. Klik met de linkermuisknop op het allereerste symbool, dat zich helemaal onderaan de regel bevindt.

- Zoek het selectievakje "hardwareversnelling inschakelen". Het moet worden geïnstalleerd.

Stap 2

Om updates in de game bij te houden, moet je de FlashPlayer-cache regelmatig wissen. In Windows XP gaat het wissen van de cache als volgt:

- Het is noodzakelijk om de zichtbaarheid van verborgen bestanden aan te passen. Open Verkenner vanuit het menu Start. Ga in het bovenste menu naar Extra, dan Mapopties en dan Bekijken. Stel "Verborgen bestanden en mappen weergeven" in. Klik op OK om de wijzigingen toe te passen.

- Zoek en open de map onder het volgende pad C: \ Documents and Settings [gebruikersnaam] Application Data \ Macromedia \ Flash Player \. De parameter [gebruikersnaam] is gelijk aan de login van uw besturingssysteem.

- Selecteer de map "#SharedObjects". Zoek de map QWHAJ7FR. Verwijder de inhoud van deze map.

- Ga naar C: \ Documents and Settings \ gebruikersnaam \ Application Data \ Macromedia \ Flash Player \. Zoek de map sys / en wis deze volledig, behalve de instellingen. Start uw besturingssysteem opnieuw op.

Populair per onderwerp