Hoe Het Spelvenster Te Verkleinen

Inhoudsopgave:

Hoe Het Spelvenster Te Verkleinen
Hoe Het Spelvenster Te Verkleinen

Video: Hoe Het Spelvenster Te Verkleinen

Video: Hoe Het Spelvenster Te Verkleinen
Video: QS CRM Tip 031 Scherm vergroten / verkleinen 2024, Maart
Anonim

Voor het grootste deel worden games standaard in de modus Volledig scherm uitgevoerd. Dit is echter niet altijd handig, daarom is er een venstermodus, waarin de grootte van het speelveld bijna willekeurig wordt geregeld.

Hoe het spelvenster te verkleinen
Hoe het spelvenster te verkleinen

instructies:

Stap 1

Schakel allereerst de venstermodus in. De overgang ernaar kan plaatsvinden door op de combinatie "Alt" + "Tab" te drukken; het juiste item in de opties instellen; via de console of met behulp van een parameter. Dit laatste gaat als volgt: je moet een snelkoppeling naar het programma maken, naar de eigenschappen ervan gaan en in het veld "Object" na het bestandsadres, teken -venster. Dit is een parameteropdracht die het spel elke keer in de venstermodus start, indien ondersteund.

Stap 2

"Trek" het raam door het "op te pakken" bij de hoek. Met andere woorden, probeer het te doen zoals u het formaat van een geopende map aanpast. Houd er rekening mee dat u de schaal niet onbeperkt kunt wijzigen - er is een minimumlimiet ingesteld door het programma. Deze methode wordt echter niet altijd ondersteund, dus schrik niet als het niet helpt.

Stap 3

Wijzig de resolutie. Dit is het aantal pixels (dots) dat het spelvenster in beslag neemt. Daarom, als de interne resolutie van het spel overeenkomt met dezelfde waarde voor de monitor, ziet u alleen een kader rond de randen van de kraan en neemt het venster nog steeds alle beschikbare ruimte in beslag. Er zijn uiteraard twee uitwegen: de prestaties in het spel verlagen of het systeem verhogen. Dus als u de interne waarde instelt op 800 * 600 en de externe waarde op 1600 * 1200, dan neemt het programma slechts een kwart van het scherm in beslag.

Stap 4

Download een nieuwere versie van het spel. In Super Meat Boy moest het bijvoorbeeld vanaf het begin een venster hebben, maar het werkte gewoon niet op de meeste systemen. Na het installeren van verschillende updates en patches was het probleem opgelost en reageerde het spel kalm op de afname van het toegewezen veld.

Stap 5

Controleer de forums en communities van de spelers. Dit item is vooral relevant voor een online game: het is vaak handig om in verschillende vensters voor verschillende personages te spelen, zodat gebruikers hun eigen programma's kunnen maken en manieren vinden om het veld te verkleinen tot de vereiste grootte, uniek voor elk spel, als dit niet het geval is verstrekt door de auteurs.

Aanbevolen: