De Camera Inschakelen Op Een Sony-laptop

Inhoudsopgave:

De Camera Inschakelen Op Een Sony-laptop
De Camera Inschakelen Op Een Sony-laptop

Video: De Camera Inschakelen Op Een Sony-laptop

Video: De Camera Inschakelen Op Een Sony-laptop
Video: Sony VAIO® Computers | How to troubleshoot "webcam not detected" on the computer 2024, Mei
Anonim

De meeste mobiele computers van Sony zijn uitgerust met webcamera's. De stabiele werking van deze apparaten wordt geleverd door speciale stuurprogramma's of universele programma's.

De camera inschakelen op een Sony-laptop
De camera inschakelen op een Sony-laptop

Het is nodig

  • - toegang tot internet;
  • - Skypen;
  • - ArcSoft WebCam Companion.

instructies:

Stap 1

Ga naar www.sony.com/support/ru. Open het tabblad Ondersteuning en vul het veld Aan de slag in. Voer de exacte modelnaam van uw mobiele computer in. Klik nu op de knop "Ondersteuning zoeken" en wacht tot de lijst met beschikbare stuurprogramma's en instructies wordt geopend.

Stap 2

Download de webcamdriverkit of het generiek pakket voor uw notebookmodel. Installeer de gedownloade applicaties. Als de webcam niet werkt na het voltooien van deze procedure, opent u het menu Apparaatbeheer.

Stap 3

Klik met de rechtermuisknop op het camerapictogram en selecteer "Eigenschappen". Open het tabblad "Drivers" door het juiste item te selecteren. Klik op de knop Bijwerken. Navigeer naar de map waar de bestanden die van de site zijn gedownload, zijn opgeslagen.

Stap 4

Selecteer een programma om het video-opnameapparaat te bedienen. Voor Sony-laptops is het hulpprogramma ArcSoft WebCam Companion ideaal. Installeer het opgegeven programma.

Stap 5

Start uw mobiele computer opnieuw op en start de geïnstalleerde applicatie. Als er een bericht verschijnt dat de webcam niet is gevonden, activeert u het apparaat handmatig.

Stap 6

Houd hiervoor de Fn-knop op het toetsenbord van uw laptop ingedrukt. Klik nu op de knop met het webcampictogram getekend. Het bevindt zich meestal in de rij F1-F12. Voer het hulpprogramma ArcSoft WebCam Companion opnieuw uit en controleer of de camera goed werkt.

Stap 7

Als u een externe webcamera gebruikt met een Sony-laptop, installeer dan de stuurprogramma's die nodig zijn om het opnameapparaat goed te laten werken. Ga hiervoor naar de website van de cameraontwikkelaars.

Stap 8

Installeer nu de Skype-messenger. Dit programma ondersteunt de overgrote meerderheid van webcams. Controleer de functionaliteit van het apparaat. Fijnafstemming van de camera-instellingen. Open hiervoor het menu "Instellingen" en selecteer "Video-instellingen".

Aanbevolen: