De Camera Op Afstand Inschakelen

Inhoudsopgave:

De Camera Op Afstand Inschakelen
De Camera Op Afstand Inschakelen

Video: De Camera Op Afstand Inschakelen

Video: De Camera Op Afstand Inschakelen
Video: Bewegings- en geluidsdetectie inschakelen en email instellen: CamLine Pro IP camera's 2024, Maart
Anonim

Om de gebeurtenissen die op een bepaalde plaats plaatsvinden te observeren, moet u een camera hebben die is verbonden met internet en een pc waarmee u deze kunt bedienen. Door er verbinding mee te maken, ziet u alles wat er in realtime gebeurt.

De camera op afstand inschakelen
De camera op afstand inschakelen

Noodzakelijk

netwerkschakelaar

instructies:

Stap 1

Maak een lokale netwerkverbinding om verbinding te maken met de externe camera. Hiervoor hebt u een speciale netwerkswitch nodig. Het is nodig om meerdere verbindingen tegelijk te maken. Neem twee kabels met Ethernet-connectoren en sluit alle apparaten aan.

Stap 2

Gebruik het installatieprogramma. In de regel zit het in het basispakket. Als dat niet het geval is, downloadt u het van internet en installeert u het op uw pc. Gebruik dit programma om het IP-adres van de externe camera te bepalen. Vervolgens typt u het in de adresbalk van uw browser of een ander programma dat voor u geschikt is.

Stap 3

Maak een statisch IP-adres aan zodat je de camera later eenvoudig op afstand kunt inschakelen. Open uw browser. Voer het IP-adres van de camera in de adresbalk in. Gebruik moderne browsers die videostreams ondersteunen om te voorkomen dat er extra software nodig is.

Stap 4

Gebruik speciale programma's als je verbinding wilt maken met een camera die zich op voldoende grote afstand van je bevindt. Om een externe camera te gebruiken, installeert u WebCam Monitor 4.20 of WebCam Survevor 1.7.0 op uw pc. Specificeer met dit programma het IP-adres van de camera waarin u geïnteresseerd bent. Wat volgt is een vrij eenvoudige installatieprocedure. U hoeft alleen de vragen te beantwoorden die het programma zal stellen.

Stap 5

Als het geïnstalleerde programma niet Russified is, download dan de crack, of gebruik de vertaler om de software correct opnieuw op te bouwen. Daarna kunt u de externe webcam gebruiken als dit gebruik legaal is en de beheerder van de computer waarop deze camera is aangesloten u de juiste rechten zal verlenen.

Aanbevolen: