De Camera Op De Monitor Inschakelen

Inhoudsopgave:

De Camera Op De Monitor Inschakelen
De Camera Op De Monitor Inschakelen

Video: De Camera Op De Monitor Inschakelen

Video: How to mount Logitech camera to monitor 2022, November
Anonim

Sommige moderne monitoren hebben een handige functie: een ingebouwde webcam. Het opnemen van deze toevoeging is echter niet altijd door de fabrikant tot in het kleinste detail doordacht. Daarom hebben veel kopers van dergelijke gecombineerde apparaten moeite met het aansluiten en gebruiken van de camera.

De camera op de monitor inschakelen
De camera op de monitor inschakelen

instructies:

Stap 1

Sluit eerst de kabel van de monitor aan op de systeemeenheid. Als deze kabel is meegeleverd - goed, gebruik hem dan. Als er geen aansluitsnoer is, neem dan de handleiding van de monitor en ga ermee naar de dichtstbijzijnde computerwinkel. Meestal wordt een standaard USB A/B-kabel gebruikt, dezelfde als voor het aansluiten van een printer.

Stap 2

Wanneer de kabel uw monitor en computer met elkaar verbindt, wacht u een minuut en opent u vervolgens Deze computer. Als uw besturingssysteem Windows XP is, is de kans groot dat u een camerapictogram onder de stationspictogrammen ziet. Dubbelklik om het te starten en als de camera automatisch wordt herkend, ziet u de afbeelding.

Stap 3

Als het webcampictogram niet verschijnt of als u Windows 7 hebt geïnstalleerd, kunt u de camera op een andere manier controleren. Open Skype, klik op de knop "Extra" en selecteer "Opties". Selecteer in de linkerkolom Video-instellingen. Rechts in het venster verschijnt een foto of een bericht waarin staat dat de camera niet is gedetecteerd.

Stap 4

Stel je hebt alle stappen doorlopen, maar de camera werkt niet. Hoogstwaarschijnlijk betekent dit dat de stuurprogramma's niet op uw camera zijn geïnstalleerd. Controleer of er een softwareschijf in de doos van de monitor zit.

Stap 5

Als u een stuurprogrammaschijf hebt, plaatst u deze in het station en klikt u op "Installeren" of "Installeren" in het automatische installatievenster dat op het scherm verschijnt. Wanneer de programma's zijn geïnstalleerd, herhaalt u de tweede en derde stap, de camera werkt mogelijk.

Stap 6

Als u geen schijf hebt of er geen geschikt stuurprogramma op staat, moet u deze zoeken en apart installeren. Open de pagina van een zoekservice, Google of Yandex, of een andere pagina in uw browser. Typ in de zoekbalk "download camera driver" + de volledige naam van uw monitor (u vindt deze op de achterkant van het apparaat), bijvoorbeeld "download de camera driver Asus VK222H". De meest betrouwbare manier is om op de website van de fabrikant te zoeken. Houd er rekening mee dat het camerastuurprogramma op de pagina van de fabrikant mogelijk los staat van het stuurprogramma voor de monitor zelf.

Stap 7

Installeer het camerastuurprogramma dat u hebt gedownload. Controleer vervolgens de werking van de camera met behulp van de methode beschreven in punt 2 en 3. Als de installatie van de software niet heeft geholpen, neem dan contact op met de garantie- en serviceafdeling van de organisatie waar u de monitor heeft gekocht, of de serviceafdeling van een computerbedrijf.

Populair per onderwerp