De Camera Inschakelen Op Een Netbook

Inhoudsopgave:

De Camera Inschakelen Op Een Netbook
De Camera Inschakelen Op Een Netbook

Video: De Camera Inschakelen Op Een Netbook

Отличия серверных жестких дисков от десктопных
Video: How To FIX Camera NOT Working on Windows 10 Problem 2023, Januari-
Anonim

De eerste keer dat een webcam op een computer werd aangesloten, was in Engeland, in 1991. De webcam diende maar voor één doel - zodat de wetenschappers van het Cambridge Institute het openbare koffiezetapparaat konden observeren en niet opnieuw de trappen van de verdiepingen oprenden met een koffiepot. Zo hielp de luiheid van wetenschappers bij het uitvinden van een van de meest interessante apparaten voor een personal computer.

Tegenwoordig wordt een webcam voor een personal computer voor verschillende doeleinden gebruikt
Tegenwoordig wordt een webcam voor een personal computer voor verschillende doeleinden gebruikt

Het is nodig

Netbook, webcam, opstartbare schijven

instructies:

Stap 1

Installeer de drivers: de camera is ingebouwd in de netbook en moet dus getest en geconfigureerd worden door de fabrikant. Daarnaast moet er een driver-cd worden meegeleverd. Als je de camera apart hebt gekocht, moet de kit ook een schijf bevatten. Laad in ieder geval de schijf in het station, het installatiemenu van het stuurprogramma zal automatisch verschijnen. Installeer de voorgestelde standaard en in de map die het programma biedt.

Stap 2

Installeer Skype (software voor videocommunicatie) en registreer online.

Skype is een zeer populair en wijdverbreid programma, met zijn hulp kunt u bellen via internet. Interessant is dat oproepen naar abonnees van dit programma volledig gratis zijn. Maar het belangrijkste is dat Skype u helpt bij het voeren van videoconferenties.

De distributie van het programma is volledig gratis en je kunt het downloaden van de officiële site. Wanneer het programma klaar is met downloaden, zal de Skype Setup Wizard u helpen, die automatisch zal verschijnen. Hij zal de installatie voltooien.

Vervolgens zal de installatiewizard aanbieden om een ​​nieuwe gebruiker aan te maken en te registreren.

Stap 3

Apparatuur testen. U moet de functionaliteit van de apparatuur controleren. Hiervoor heb je een microfoon en koptelefoon nodig. Een telefoon werkt ook als je hem op USB aansluit. Of, indien beschikbaar, de luidsprekers en microfoon die in de netbook zijn ingebouwd, zijn voldoende.

Wanneer u de apparatuur aansluit, kunt u het programma veilig openen. U zult "Skype Test Call" kunnen zien - dit is uw eerste contact. Nu maar bellen. Het robotmeisje zal antwoorden. Ze zal je vragen iets te zeggen en vervolgens herhalen wat je hebt gezegd. Als je je eigen stem hoort, betekent dit dat alles werkt. Als u plotseling niet gehoord kunt worden, controleer dan of de microfoon correct is aangesloten.

Stap 4

Een webcam opzetten. Ga naar het menu "Extra" en selecteer "Opties". Selecteer vervolgens op het tabblad "Algemeen" het item "Video-instellingen". Het is noodzakelijk om te controleren of er een vinkje staat voor het item "Skype-video inschakelen". In het menu "Webcam-instellingen" kun je kleurverzadiging, helderheid, contrast en nog veel meer aanpassen.

Populair per onderwerp