Hoe Een Laptop Opnieuw Op Te Starten

Inhoudsopgave:

Hoe Een Laptop Opnieuw Op Te Starten
Hoe Een Laptop Opnieuw Op Te Starten

Video: Hoe Een Laptop Opnieuw Op Te Starten

Video: Hoe Een Laptop Opnieuw Op Te Starten
Video: LAPTOP RESETTEN NAAR FABRIEKSINSTELLINGEN 2024, Mei
Anonim

De prijsdaling van laptops en de opkomst van krachtige draagbare computers op de elektronische markt hebben velen in staat gesteld af te zien van het gebruik van omvangrijke en lawaaierige systeemeenheden. Maar als er altijd een Reset-knop op de systeemeenheid was, waarmee het mogelijk was om de computer opnieuw op te starten, dan wordt de herstart op een laptop anders uitgevoerd.

Hoe een laptop opnieuw op te starten
Hoe een laptop opnieuw op te starten

instructies:

Stap 1

Laten we, voor het geval, de traditionele manier herinneren om elke computer (zowel stationair als laptop) die op het Windows-besturingssysteem draait opnieuw op te starten. Klik op de knop "Start" - "Shutdown" en selecteer vervolgens de opdracht "Herstart". Door drie klikken te maken, sluit u het systeem correct af en volgt u de herstartprocedure.

Stap 2

Er zijn momenten waarop software crasht of systeemfouten ervoor zorgen dat de computer vastloopt. Maar de laptop heeft geen Reset-knop, maar je kunt hem als volgt opnieuw opstarten: houd de aan / uit-knop van de laptop een paar seconden ingedrukt. In de meeste gevallen zal dit de laptop afsluiten. Dan kun je hem weer aanzetten.

Stap 3

Als de aan/uit-knop niet reageert wanneer u erop drukt, kunt u een andere methode proberen. Als u de batterij in de laptop verwijdert, wordt deze automatisch uitgeschakeld. Door de batterij weer terug te plaatsen zet je de laptop aan. Vergeet niet om het netsnoer van de laptop los te koppelen voordat u de batterij verwijdert.

Aanbevolen: