Hoe Een Smartphone Opnieuw Op Te Starten

Inhoudsopgave:

Hoe Een Smartphone Opnieuw Op Te Starten
Hoe Een Smartphone Opnieuw Op Te Starten

Video: Hoe Een Smartphone Opnieuw Op Te Starten

Video: Hoe Een Smartphone Opnieuw Op Te Starten
Video: Een iPhone resetten: normale herstart en harde reset uitgelegd 2024, Mei
Anonim

Soms is een gedwongen herstart van de smartphone nodig om de installatie van het programma te voltooien of de versie van het besturingssysteem bij te werken. De reboot-opdracht zal voor verschillende fabrikanten van mobiele gadgets anders zijn.

Hoe een smartphone opnieuw op te starten
Hoe een smartphone opnieuw op te starten

Noodzakelijk

smartphone

instructies:

Stap 1

Start uw smartphone opnieuw op als de telefoon niet reageert op toetsaanslagen of als een programma niet goed werkt. Om opnieuw op te starten, houdt u de knop voor het opnieuw instellen of uitschakelen van het gesprek drie seconden ingedrukt.

Stap 2

Selecteer in het menu dat verschijnt met opties voor acties op het scherm de opdracht "Uitschakelen". Bevestig vervolgens de uitschakeling door op de knop "OK" te drukken. Druk vervolgens nogmaals op de knop voor het opnieuw instellen van oproepen of op de uit-knop om de telefoon opnieuw op te starten. Als de smartphone niet reageert op het indrukken van toetsen, opent u de achterklep, verwijdert u de batterij gedurende drie seconden, plaatst u deze weer terug en zet u de smartphone aan.

Stap 3

Gebruik speciale codes om verschillende acties met uw smartphone uit te voeren als u uw Nokia-smartphone opnieuw moet opstarten. Kies * 3370 # op uw smartphone, met deze opdracht kunt u uw smartphone opnieuw opstarten en de geluidskwaliteit op uw smartphone verbeteren. Als de telefoon niet reageert op opdrachten, probeer dan de batterij te verwijderen/plaatsen en de smartphone in te schakelen. Ook voor smartphones van dit merk is het programma NeoReboot 1.00 geschikt, waarmee je de smartphone opnieuw kunt opstarten door op het programmapictogram te klikken. U kunt het programma hier downloade

Stap 4

Voer een harde reset uit op de i-MATE SmartFlip. Om dit te doen, voert u de opdracht "Start" uit, selecteert u het menu "Geavanceerd" en vervolgens het item "Standaard". Selecteer het commando "Opslag wissen", typ de code 1234 in het invoerveld dat verschijnt, bevestig de uitvoering door op de knop "Ja" te drukken. Het apparaat moet worden uitgeschakeld, waarna de download begint met de standaardinstellingen.

Stap 5

Voor een harde reset van de hardware zet u uw smartphone uit, houdt u beide softkeys ingedrukt en drukt u op de knop Oproep beëindigen. Nadat de melding over het herstellen van de standaardinstellingen verschijnt, drukt u op de 0-toets, waarna de standaardinstellingen worden geladen.

Aanbevolen: