Wifi Inschakelen Op Een Toshiba-laptop

Inhoudsopgave:

Wifi Inschakelen Op Een Toshiba-laptop
Wifi Inschakelen Op Een Toshiba-laptop

Video: Wifi Inschakelen Op Een Toshiba-laptop

Video: Wifi Inschakelen Op Een Toshiba-laptop
Video: Как подключить вай фай на ноутбуке Toshiba SATELLITE L850 2024, Mei
Anonim

De meeste mobiele computers zijn uitgerust met ingebouwde Wi-Fi-modules. Hierdoor kunnen apparaten verbinding maken met draadloze toegangspunten zonder extra hardware.

Wifi inschakelen op een Toshiba-laptop
Wifi inschakelen op een Toshiba-laptop

Het is nodig

stuurprogramma's voor de wifi-adapter

instructies:

Stap 1

Zet uw Toshiba-laptop aan en wacht tot het apparaat volledig is opgestart. Activeer de wifi-adapter. Druk hiervoor op de toetsen Fn en F8. Wanneer u met bepaalde modellen laptops werkt, moet u op een andere combinatie drukken. De knop die de adapter activeert, is gemarkeerd met een speciaal symbool.

Stap 2

Als u de Wi-Fi-module niet snel kunt inschakelen, gebruikt u de tweede optie. Open het menu "Start" door op het pictogram op het bureaublad te klikken. Ga naar de eigenschappen van het item "Computer". Selecteer in het geopende venster het menu "Apparaatbeheer".

Stap 3

Open het submenu Netwerkadapters. Klik met de rechtermuisknop op het pictogram van de Wi-Fi-module. Selecteer Eigenschappen. Noteer het apparaatmodel. Klik op het tabblad Stuurprogramma en selecteer Inschakelen.

Stap 4

Bezoek de website www.toshiba.ru. Voer de modelnaam van uw mobiele computer in het zoekveld in. Nadat u naar de volgende pagina bent gegaan, downloadt u de voorgestelde software die nodig is om de Wi-Fi-adapter te laten werken.

Stap 5

Werk de stuurprogramma's voor uw draadloze apparaat bij. Gebruik hiervoor het menu "Apparaatbeheer". Start uw mobiele computer opnieuw op nadat u de adapter hebt geactiveerd.

Stap 6

Probeer automatisch verbinding te maken met een beschikbaar draadloos toegangspunt. Klik hiervoor op het netwerkpictogram dat in het systeemvak wordt weergegeven. Kies een geschikt draadloos netwerk. Klik op de knop "Verbinden".

Stap 7

Nadat u verbinding heeft gemaakt met de router, verschijnt een venster voor het invoeren van een wachtwoord. Vul het daarvoor bestemde veld in en klik op de knop Ok. Als uw laptop na het verbinden met het apparaat geen toegang tot internet krijgt, controleer dan de instellingen van de wifi-module.

Stap 8

Open de lijst met netwerkverbindingen en ga naar de eigenschappen van de draadloze adapter. Stel in de TCP/IP-instellingen alle meetwaarden opnieuw in door Automatisch een IP-adres verkrijgen te selecteren.

Aanbevolen: