Het Toetsenbord Aanpassen

Inhoudsopgave:

Het Toetsenbord Aanpassen
Het Toetsenbord Aanpassen

Video: Het Toetsenbord Aanpassen

Video: Het Toetsenbord Aanpassen
Video: Toetsenbordinstelling in WINDOWS 10 wijzigen | 👉 Azerty - Qwerty probleem (Oplossing!) 2024, Mei
Anonim

Als je de installatie van het toetsenbord hebt doorstaan, kunnen we zeggen dat het halve werk is gedaan, het was alleen nodig om minimale aanpassingen aan de instellingen aan te brengen. Gelukkig is het aanpassen van een toetsenbord veel eenvoudiger dan het gebruik van een optische muis, dus zelfs de meest onervaren gebruiker kan deze taak aan.

Het toetsenbord aanpassen
Het toetsenbord aanpassen

instructies:

Stap 1

Allereerst moet u "Start" openen, het pictogram "Configuratiescherm" zoeken en invoeren. Bekijk in het venster dat verschijnt de lijst met categorieën en selecteer "Printers en andere apparatuur".

Stap 2

Dubbelklik op de link: u komt in de gewenste categorie.

Zodra een nieuw venster wordt geopend, ziet u alle apparatuur die op de computer is aangesloten, u moet het pictogram "Toetsenbord" uit de lijst selecteren.

Stap 3

Als gevolg hiervan wordt het dialoogvenster "Eigenschappen: Toetsenbord" weergegeven op het beeldscherm. In dit venster moet u het tabblad "Snelheid" selecteren, de groep "Herhaling van invoertekens" erin zoeken en de vertragingsregelaar naar wens instellen. Hiermee kunt u de tijd aanpassen waarna de toets wordt ingedrukt om het invoeren van meerdere tekens te starten.

Stap 4

In dezelfde groep moet u de snelheid van het herhalen van tekens aanpassen, zodat u de snelheid van typen kunt bepalen terwijl u de toets ingedrukt houdt.

Stap 5

In de groep "Cursor-knipperfrequentie" is het noodzakelijk om de positie van de schuifregelaar te corrigeren, waarmee u de optimale cursor-knipperfrequentie kunt instellen.

Stap 6

En sla uiteindelijk de aangebrachte wijzigingen op door op de knop "OK" onder aan het dialoogvenster te klikken.

Stap 7

Als u niet zeker bent van de juistheid van uw instellingen, noteert u voordat u de parameters wijzigt de vorige waarden op papier, zodat het in de toekomst gemakkelijker zal zijn om de positie van de knoppen aan te passen of gewoon terug te keren naar de oorspronkelijke instellingen.

Stap 8

Maar het wordt niet aanbevolen om het tabblad "Hardware" aan te raken, omdat dit het type toetsenbord aangeeft dat op uw computer wordt gebruikt. Dit betekent dat het niet raadzaam is om de waarden van dit tabblad te wijzigen voordat u het toetsenbord verandert.

Aanbevolen: