Hoe U Uw Defender-toetsenbord Kunt Aanpassen

Inhoudsopgave:

Hoe U Uw Defender-toetsenbord Kunt Aanpassen
Hoe U Uw Defender-toetsenbord Kunt Aanpassen

Video: Hoe U Uw Defender-toetsenbord Kunt Aanpassen

Video: Hoe U Uw Defender-toetsenbord Kunt Aanpassen
Video: Defender из Грозного, покоритель бездорожья с V8 4.3L, at6 и рк от крузака! 2024, Mei
Anonim

Als je je Defender-toetsenbord op je computer hebt aangesloten, ben je al halverwege. Het enige dat u nog hoeft te doen, zijn enkele kleine aanpassingen voor het gemak. Als het toetsenbord multimedia is, kunnen sommige knoppen u onhandig lijken. Wees niet boos, want het is veel gemakkelijker om het toetsenbord te configureren dan een USB-controller in het BIOS.

Hoe u uw Defender-toetsenbord kunt aanpassen
Hoe u uw Defender-toetsenbord kunt aanpassen

Noodzakelijk

Defender-toetsenbord, Defender-toetsenbordsoftware of Media Key-software

instructies:

Stap 1

Als u de knippersnelheid van de cursor, de snelheid waarmee het ingevoerde teken wordt herhaald of de vertraging voor het starten van de herhaling moet worden aangepast, gaat u gewoon naar de standaardinstellingen: Start - Configuratiescherm - Toetsenbord. In het geopende venster, op het tabblad "Snelheid", zullen deze items zijn en u kunt het resultaat van de instelling in realtime controleren in een speciaal veld. Klik op OK om de instellingen op te slaan. Het tabblad Hardware wordt gebruikt om met chauffeursinformatie te werken en om technische informatie te krijgen. Als u een beginner bent, wordt het niet aanbevolen om de parameters op dit tabblad te wijzigen.

Stap 2

Om de multimediatoetsen aan te passen, hebt u de speciale Defender-software nodig die bij het toetsenbord wordt geleverd. U moet het installeren, hiermee worden de driver en software geïnstalleerd. Er zou een toetsenbordpictogram op het bureaublad moeten verschijnen. Klik erop, een venster met de programma-interface wordt geopend met verschillende tabbladen (afhankelijk van het toetsenbordmodel en de softwareversie). Op het eerste tabblad, Toetsen, kunt u de multimediatoetsen aanpassen. U kunt elke actie op een voor u geschikte knop instellen - van het starten van een mp3-bestand tot uw favoriete spel. Als u tevreden bent met de instellingen, klikt u op OK (of Accepteren / Opslaan). De rest van de tabbladen zijn nodig voor andere instellingen, bijvoorbeeld om de Caps Lock-modus in de lade weer te geven. Als u deze instellingen moet wijzigen, ga dan niet naar andere tabbladen.

Defender-software
Defender-software

Stap 3

Als het Defender-toetsenbord niet met een schijf bij het programma is geleverd, kunt u het universele gratis programma Media Key (of een vergelijkbaar programma) downloaden. Klik in het programmavenster in het tabblad "Knoppen" op het pictogram "Toevoegen" en specificeer de knop of toetscombinatie die u wilt gebruiken, en koppel deze vervolgens aan het starten van de toepassing die u nodig hebt. In programma's als Media Key kun je niet alleen de multimediatoetsen aanpassen, maar ook de standaardtoetsen. Om wijzigingen op te slaan - klik op het diskettepictogram. Ga naar het tabblad "Instellingen" om het werk van het programma aan te passen.

Aanbevolen: