Het Geluid Op Het Toetsenbord Aanpassen

Inhoudsopgave:

Het Geluid Op Het Toetsenbord Aanpassen
Het Geluid Op Het Toetsenbord Aanpassen

Video: Het Geluid Op Het Toetsenbord Aanpassen

Video: Toetsenbordinstelling in WINDOWS 10 wijzigen | 👉 Azerty - Qwerty probleem (Oplossing!) 2022, December
Anonim

De moderne mens kan zich zijn leven niet voorstellen zonder elektronische technologie. De computer begon niet alleen voor werk te worden gebruikt, maar ook om films te kijken of naar muziek te luisteren, in verband waarmee de functionele apparatuur wordt bijgewerkt.

Het geluid op het toetsenbord aanpassen
Het geluid op het toetsenbord aanpassen

instructies:

Stap 1

Om het oppervlak van de tafel niet te bezetten met een volumineus toetsenbord, verminderen ontwikkelaars het aantal knoppen erop, brengen ze hun functionaliteit over naar de interne interface van programma's of maken ze multifunctionele toetsen.

Stap 2

Elke knop voert doorgaans meerdere taken uit of kan verschillende afbeeldingen afdrukken. Het hoofdtekenveld wordt aangegeven in twee kleuren, waarbij elk teken op de knop op zijn plaats staat. Moderne computertoetsenborden en laptoptoetsenborden hebben symbolen in de derde kleur. Dit zijn de toetsen die verantwoordelijk zijn voor systeemfuncties, daarnaast zijn er acties gespecificeerd die de werktijd van de gebruiker verminderen.

Stap 3

Zoek de "Fn"-knop op uw toetsenbord. Het is gemarkeerd in een contrasterende kleur in verhouding tot de belangrijkste aanduidingen van de toetsen en bevindt zich meestal in de onderste rij knoppen. Als u erop drukt, wordt het derde type toetsenbordfunctie geactiveerd: tekens gemarkeerd in dezelfde kleur als de Fn-toets zelf.

Stap 4

Zoek de toetsen waarop geluidssymbolen in een contrasterende kleur zijn getekend. Meestal zijn dit kolomborden. Als er een groot aantal lijnen uit voortkomt, betekent dit dat het geluid luider wordt. De knop met minder lijnen bij de speaker dempt het geluid. Het doorgestreepte kolompatroon geeft direct dempen aan. Ze zet hem ook aan als het geluid uit stond. Houd de Fn-toets ingedrukt terwijl u het volume van uw computer aanpast met de aangegeven knoppen.

Stap 5

Het kleine toetsenbord is voorzien van Winamp bedieningsknoppen. Terwijl u naar muziek luistert in dit programma, houdt u de "Shift"-toets ingedrukt terwijl u tegelijkertijd de cijfers "8" en "2" ingedrukt houdt, wat overeenkomt met de commando's "luider" en "stiller". De functie van deze toetsen kan worden uitgevoerd door de pijltoetsen omhoog en omlaag terwijl u de Shift-toets ingedrukt houdt.

Stap 6

Als uw toetsenbord ingebouwde luidsprekers en een volumewiel heeft, download dan het stuurprogramma voor uw model voordat u deze functie gebruikt. De software is te vinden op de schijf die bij het apparaat is verkocht of op de officiële website van de fabrikant.

Populair per onderwerp