Bluetooth Instellen Voor Een Netbook

Inhoudsopgave:

Bluetooth Instellen Voor Een Netbook
Bluetooth Instellen Voor Een Netbook

Video: Bluetooth Instellen Voor Een Netbook

Video: Bluetooth Instellen Voor Een Netbook
Video: How to Download u0026 Install All Intel Bluetooth Driver for Windows 10/8/7 2024, Maart
Anonim

Bluetooth maakt draadloze communicatie met andere draagbare apparaten mogelijk. Met behulp van technologie kunt u bestanden overbrengen naar andere apparaten, verbinding maken met een draadloze headset of luidsprekers. Om Bluetooth op een netbook te laten werken, moet u een stuurprogramma installeren en de opname van gegevensuitwisseling configureren in de laptopopties.

Bluetooth instellen voor een netbook
Bluetooth instellen voor een netbook

Het is nodig

bluetooth-stuurprogramma

instructies:

Stap 1

De overgrote meerderheid van de netbooks ondersteunt deze standaard voor gegevensoverdracht. Niettemin is de aanwezigheid van een Bluetooth-module optioneel voor de meest goedkope modellen.

Stap 2

Ga naar de officiële website van de netbookfabrikant om erachter te komen of uw apparaat draadloze gegevensoverdracht ondersteunt. Vind uw apparaat met behulp van de modelcatalogus. Bekijk de technische specificaties van de machine. De aanwezigheid van de Bluetooth-module wordt aangegeven in de officiële documentatie voor uw apparaat.

Stap 3

Als u een netbook hebt gekocht met een reeds voorgeïnstalleerd besturingssysteem, hoeft u geen extra stuurprogramma's te installeren en kunt u direct naar het apparaat gaan. In de regel installeert de fabrikant ook een programma voor gegevensuitwisseling via Bluetooth. Als een dergelijke toepassing echter niet op uw computer is geïnstalleerd, kunt u nog steeds verbinding maken met andere apparaten met behulp van de technologie met behulp van standaard Windows-tools.

Stap 4

Als u het systeem zelf opnieuw hebt geïnstalleerd, moet u een stuurprogrammapakket downloaden van de officiële website van uw netbookfabrikant. Ga naar het gedeelte 'Ondersteuning' of 'Drivers' van de bedrijfswebsite en zoek uw apparaatmodel. Download het stuurprogramma met de naam bluetooth. Voer het resulterende bestand uit en installeer de software volgens de instructies op het scherm. Start daarna uw computer opnieuw op om de wijzigingen toe te passen.

Stap 5

Om Bluetooth in te schakelen, drukt u op de Fn-toetscombinatie en de knop met het Bluetooth-pictogram op uw laptop (bijvoorbeeld F3 of F5). De Bluetooth-knop verschilt afhankelijk van het model en de fabrikant van het apparaat. De sleutel kan apart van de andere worden geplaatst. Zodra u Bluetooth inschakelt, ziet u een bijbehorende melding op het apparaatscherm.

Stap 6

Het instellen van de netbook voor gegevensoverdracht is voltooid en u kunt de module gaan gebruiken. Om nieuwe apparaten te zoeken en met het Bluetooth-menu aan de slag te gaan, klikt u met de rechtermuisknop op het bestand dat u wilt verzenden en klikt u op "Verzenden" - Bluetooth in het contextmenu dat verschijnt.

Aanbevolen: