Een Microfoon Aansluiten

Inhoudsopgave:

Een Microfoon Aansluiten
Een Microfoon Aansluiten

Video: Een Microfoon Aansluiten

Video: Een Microfoon Aansluiten
Video: Microfoon op PC computer, Macbook of Laptop aansluiten 2024, Mei
Anonim

Als u een microfoon op een computer aansluit, kunt u niet alleen zonder een gewone telefoon, gratis communiceren met mensen over de hele wereld, maar ook speciale programma's gebruiken om met geluid te werken waarmee u uw stem kunt veranderen en deze kunt bedekken met verschillende muziek.

Een microfoon aansluiten
Een microfoon aansluiten

instructies:

Stap 1

Voordat u een microfoon op een computer aansluit, moet u de configuratie van de erop geïnstalleerde apparatuur zorgvuldig doornemen. Je zult een geluidskaart moeten zoeken. U zult het zien als uw luidsprekers zijn aangesloten op uw computer, door de draad te volgen waarin de bijbehorende stekker is gestoken. Als uw computer geen geluidskaart heeft die in het moederbord is ingebouwd, of een geluidskaart die afzonderlijk in de sleuf is geïnstalleerd, kunt u deze kopen bij een winkel die computercomponenten verkoopt.

Stap 2

Nadat u de geluidskaart hebt behandeld en, indien nodig, in de systeemeenheid hebt geïnstalleerd, bestudeert u het doel van alle slots die zich erop bevinden. Afhankelijk van de configuratie kan de geluidskaart 5.1 of 7.1 audio-uitgangen hebben, in dat geval zal het meerdere aansluitingen hebben die verward kunnen raken. Zoek de uitgang die voor de microfoon is. Meestal staat op de geluidskaart, aan de kant waar de uitgangen zich bevinden, naast elke socket een schematisch diagram van het apparaat dat erop is aangesloten.

Stap 3

Sluit een microfoon aan. Ga met uw computer aan naar de instellingen van de Volumemixer. Pas het geluidsniveau aan, evenals aanvullende instellingen, indien beschikbaar. Bijvoorbeeld het versterken van het microfoonsignaal. Het kan echter zijn dat ze niet bestaan: het hangt af van de mogelijkheden van de geluidskaart. Als je luidsprekers hebt aangesloten en een paar woorden in de microfoon spreekt, hoor je je eigen stem. Vergeet vervolgens niet om programma's te installeren voor het verwerken van geluiden en hulpmiddelen voor spraakcommunicatie.

Aanbevolen: