Een Microfoon Met Koptelefoon Aansluiten Op Een Computer

Inhoudsopgave:

Een Microfoon Met Koptelefoon Aansluiten Op Een Computer
Een Microfoon Met Koptelefoon Aansluiten Op Een Computer

Video: Een Microfoon Met Koptelefoon Aansluiten Op Een Computer

Video: Een Microfoon Met Koptelefoon Aansluiten Op Een Computer
Video: Why Doesn't My Headset Mic Work u0026 How to Fix it (3.5mm audio cable) 2024, April
Anonim

Als u vaak moet bellen via uw computer, kan het gebruik van een hoofdtelefoon in combinatie met een microfoon uw communicatie aanzienlijk vereenvoudigen. Na aanschaf van een dergelijke hoofdtelefoon hebben veel gebruikers moeite om ze aan te sluiten.

Een microfoon met koptelefoon aansluiten op een computer
Een microfoon met koptelefoon aansluiten op een computer

instructies:

Stap 1

Als u een gewone bedrade hoofdtelefoon heeft, kunnen deze worden aangesloten via gewone audio-aansluitingen of via een USB-adapter. In het eerste geval eindigt de koptelefoondraad met twee pluggen, roze en groen geverfd of gemarkeerd met microfoon- en koptelefoonpictogrammen. Om ze op uw computer aan te sluiten, steekt u de stekkers in hun respectieve connectoren op de geluidskaart van uw computer. Op de systeemeenheid kunnen de connectoren zowel op het voorpaneel als op de achterkant van de eenheid worden geplaatst. De microfoonaansluiting heeft altijd een roze rand en de koptelefoonaansluiting een groene rand.

Stap 2

Als de set een USB-adapter bevat, wordt de verbinding met de computer via een willekeurige vrije USB-poort uitgevoerd. U moet de adapter op de computer aansluiten en de hoofdtelefoonstekkers aansluiten op de connectoren op de behuizing. Het besturingssysteem moet het nieuwe apparaat automatisch vinden en klaar maken voor gebruik. Als het systeem de aangesloten apparatuur niet kan herkennen, plaatst u de schijf die bij de hoofdtelefoon hoort en installeert u de benodigde software die u wordt aangeboden wanneer de schijf start.

Stap 3

Als u een draadloze hoofdtelefoon heeft, moet u voor een juiste werking de signaalverzendmodule aansluiten op de USB-poort van de module die bij deze hoofdtelefoon wordt geleverd. Hoogstwaarschijnlijk moet u de benodigde stuurprogramma's installeren die zich op de softwareschijf bevinden. Deze schijven worden altijd geleverd met een koptelefoon. Plaats de schijf in uw computer en volg de aanwijzingen van de installatiewizard om de vereiste software te installeren.

Aanbevolen: