Hoe Te Spelen Met Een Koptelefoon

Inhoudsopgave:

Hoe Te Spelen Met Een Koptelefoon
Hoe Te Spelen Met Een Koptelefoon

Video: Hoe Te Spelen Met Een Koptelefoon

Video: Hoe Te Spelen Met Een Koptelefoon
Video: Logitech G923 / G29 for PlayStation | How to Connect a Wired Gaming Headset 2024, Mei
Anonim

Soms, hoe goed het luidsprekersysteem in het appartement ook is, dwingen verlangen of omstandigheden ons om met een koptelefoon te spelen. Er zijn echter enkele functies die belangrijk zijn om te overwegen wanneer u dit doet.

Hoe te spelen met een koptelefoon
Hoe te spelen met een koptelefoon

instructies:

Stap 1

Gebruik oorkussens om te spelen. Het is het beste om ze zo te selecteren dat het oor volledig in het ronde oorstukje past. Deze aanpak heeft meerdere doelen tegelijk: ten eerste zal een volledig passende vorm na een tijdje geen pijn in de oorschelp veroorzaken. Ten tweede kun je het geluid binnenin volledig "behouden" en zal het anderen in de kamer niet storen met gesis en geknetter.

Stap 2

Sluit indien mogelijk een hoofdtelefoon aan op de luidspreker. Het menselijk oor is zo ontworpen dat het bijna niet uitmaakt waar je de bas vandaan haalt. Door de oortelefoon op de subwoofer aan te sluiten, behoudt u dus de volledige geluidskwaliteit. Zorg er echter voor dat de subwoofer de mensen in de kamer niet hindert.

Stap 3

Pas de microfoongevoeligheid aan voordat u gaat spelen. Dit kan zowel via de standaardconfiguratietools (Windows-volumepaneel) als via de Realtek-audiostuurprogramma's, die ook zullen helpen om verschillende filters en effecten aan de stem toe te voegen. Als het volume van uw stem nog steeds laag is, probeer dan de microfoon dichter bij uw mond of op kinhoogte te plaatsen. De reden kan ook zijn dat er ergens in de hoofdtelefoon draden van slechte kwaliteit zitten die het signaal bederven of weggaan van de stekker die op de computer is aangesloten (minijack).

Stap 4

Zet het volume niet op maximum. Het gebruik van een hoofdtelefoon op maximaal volume kan niet alleen uw gehoorzenuw beschadigen en de gevoeligheid verminderen, maar ook de levensduur van het apparaat aanzienlijk verkorten. Het begint te piepen, brengt niet alle tinten over en klinkt over het algemeen veel slechter: daarom wordt aanbevolen om 60-70 procent van het volume te gebruiken.

Stap 5

Configureer de geluidsuitvoer als "koptelefoon" in het spel (of in Windows). Hierdoor kunt u het stereo-effect correct verdelen: als u een ander luidsprekersysteem specificeert, wordt het geluid weergegeven volgens enigszins andere principes en lopen sommige het risico gewoon verloren te gaan.

Aanbevolen: