Hoe Een Koptelefoon Met Microfoon Op Pc Aan Te Sluiten

Inhoudsopgave:

Hoe Een Koptelefoon Met Microfoon Op Pc Aan Te Sluiten
Hoe Een Koptelefoon Met Microfoon Op Pc Aan Te Sluiten

Video: Hoe Een Koptelefoon Met Microfoon Op Pc Aan Te Sluiten

Video: Hoe Een Koptelefoon Met Microfoon Op Pc Aan Te Sluiten
Video: Why Doesn't My Headset Mic Work u0026 How to Fix it (3.5mm audio cable) 2024, Maart
Anonim

Tegenwoordig zijn er twee manieren om een koptelefoon met microfoon op een pc aan te sluiten. Opgemerkt moet worden dat het aantal methoden overeenkomt met het aantal soorten aangesloten apparaten, die zowel draadloos kunnen zijn als uitgerust met een verbindingssnoer.

Hoe een koptelefoon met microfoon op pc aan te sluiten
Hoe een koptelefoon met microfoon op pc aan te sluiten

Het is nodig

Computer, koptelefoon met microfoon, apparaatstuurprogramma

instructies:

Stap 1

In eerste instantie moet u overwegen hoe u een hoofdtelefoon met een microfoon die is uitgerust met een verbindingsdraad op uw computer aansluit. Deze methode is de eenvoudigste en snelste in vergelijking met de draadloze verbinding van een vergelijkbaar apparaat. Om een hoofdtelefoon met een microfoon op een pc aan te sluiten, moet u de stekker van het apparaat in de aansluitingen van de geluidskaart steken, die overeenkomen met hun kleur.

Stap 2

Nadat u de stekkers in de connectoren van de geluidskaart hebt gestoken, kan er een dialoogvenster op het bureaublad verschijnen waarin u wordt gevraagd om het type aangesloten apparaat te verduidelijken. U moet de parameters instellen in overeenstemming met het type - door de hoofdtelefoonstekker aan te sluiten, markeert u de parameter "Hoofdtelefoon" en klikt u op "OK". Nadat u de microfoon hebt aangesloten, definieert u deze met de bijbehorende parameter en slaat u de wijzigingen op. Als tijdens de verbinding het dialoogvenster niet verscheen, werd het vereiste type apparaat automatisch gedetecteerd door het besturingssysteem.

Stap 3

Om een draadloze hoofdtelefoon met microfoon op uw computer aan te sluiten, moet u eerst de benodigde stuurprogramma's op uw pc installeren (de benodigde software wordt bij de hoofdtelefoon geleverd). Installeer het apparaatstuurprogramma en start het systeem opnieuw op.

Stap 4

Nadat de computer na opnieuw opstarten weer beschikbaar is voor werk, steekt u de USB-zender van het apparaat in een vrije poort en wacht u tot deze door het systeem wordt gedetecteerd. Zodra de informatie over de succesvolle detectie van het apparaat op het bureaublad verschijnt, kunt u de hoofdtelefoon met microfoon gebruiken door de aan/uit-schakelaar in de "ON"-stand te zetten.

Aanbevolen: