Pedalen Aansluiten

Inhoudsopgave:

Pedalen Aansluiten
Pedalen Aansluiten

Video: Pedalen Aansluiten

Video: Pedalen Aansluiten
Video: DE PEDALEN VAN JE FIETS VERVANGEN: Zo doe je dat 2024, Mei
Anonim

Veel mensen willen meer plezier hebben met hun games. En game-apparaten komen hen te hulp, maar in ons geval zijn dat pedalen en een stuur.

Pedalen aansluiten
Pedalen aansluiten

Het is nodig

Om de pedalen aan te sluiten, heb je een stuur nodig en een beetje handigheid in het gebruik van het bedieningspaneel

instructies:

Stap 1

Verbind de pedalen met het stuur. Onderzoek uw stuur voor een pedaalinvoer. Meestal gebeurt dit rechts of achter het stuur.

Stap 2

Nadat u de pedalen op het stuur heeft aangesloten, moet u het stuur op uw computer aansluiten. Een USB-uitgang komt uit het stuur. Neem het en sluit het aan op een beschikbare USB-poort op uw computer.

Stap 3

Installeer stuurprogramma's voor game-apparaten, indien beschikbaar.

Stap 4

Als ze er niet zijn, open dan de start, klik met de linkermuisknop op de snelkoppeling: configuratiescherm. Klik na het openen van het configuratiescherm op de snelkoppeling voor game-apparaten. Klik in het geopende venster op eigenschappen.

Stap 5

Het instellingenvenster van het spelapparaat wordt voor je geopend. Trap op de pedalen terwijl u naar het raam kijkt. Als het kruis in dit venster beweegt, heeft de computer je spelapparaat herkend.

Stap 6

Vervolgens moet u het apparaat kalibreren. Klik in hetzelfde venster op de instellingen. Klik op de snelkoppeling Kalibreren. Er verschijnt een wizard voor het kalibreren van game-apparaten. Klik volgende. Stap op de pedalen. Vervolgens verschijnt er een venster waarin je op alle knoppen van het spelapparaat moet klikken. Klik op volgende en je bent klaar. Dat is alles, uw apparaat is klaar voor gebruik.

Aanbevolen: