Hoe Speel Je Computerspelletjes Met Het Stuur?

Inhoudsopgave:

Hoe Speel Je Computerspelletjes Met Het Stuur?
Hoe Speel Je Computerspelletjes Met Het Stuur?

Video: Hoe Speel Je Computerspelletjes Met Het Stuur?

Video: Hoe Speel Je Computerspelletjes Met Het Stuur?
Video: How to Build Sim Racing Cockpit Works with Any Game/Console 2024, Mei
Anonim

Voor een gemakkelijkere bediening van de gameplay zijn er extra apparaten: verschillende joysticks, extra toetsenborden, enzovoort. Om het gemak in rijsimulatoren te vergroten, zijn er speciale stuurwielen uitgevonden, vergelijkbaar met die van auto's. Ze hebben ook pedalen en een versnellingsbak in de kit, maar dit hangt al af van het model van het apparaat.

Hoe speel je computerspelletjes met het stuur?
Hoe speel je computerspelletjes met het stuur?

Het is nodig

  • - een computer;
  • - stuur;
  • - software ervoor.

instructies:

Stap 1

Sluit het stuur met een USB-kabel aan op een running computer. Sluit daarna de resterende extra apparaten aan, indien aanwezig, die door het pakket worden geleverd. Wacht tot het apparaat wordt gedetecteerd op uw computer. Als het goed werkt, is het misschien niet nodig om de driver te installeren, maar het is het beste om dit te doen, omdat sommige bestanden nodig kunnen zijn om de games te besturen.

Stap 2

Ga verder met het installeren van de software op uw computer. Plaats de meegeleverde cd-rom met stuurprogramma's in het station van uw computer en voltooi de installatie vanaf autorun. Als het op uw systeem is uitgeschakeld, installeert u het apparaat met behulp van de wizard Nieuwe hardware toevoegen in het configuratiescherm van uw computer. Voer het uit en selecteer de lijst met aangesloten apparaten, markeer vervolgens degene die u wilt en klik op "Volgende".

Stap 3

Start de installatie vanaf de opgegeven locatie door uw schijf met de driver te selecteren via het menu "Bladeren", wacht tot de installatie is voltooid en start indien nodig uw computer opnieuw op. Als u geen apparaatstuurprogramma hebt, maak dan verbinding met internet zodat de wizard Hardware toevoegen deze zelf kan downloaden en installeren.

Stap 4

Start het spel en ga naar het menu in de instelling van besturingsopties. Specificeer het stuurwiel als de hoofdeenheid en configureer vervolgens de systeemonderdelen. Houd er ook rekening mee dat de meeste games mogelijk geen speciaal instellingenmenu hebben voor dergelijke apparaten, hier moet u de parameters intuïtief opgeven. De besturingsinstellingen zijn ook toegankelijk vanuit een van de configuratiebestanden in de programmamap.

Stap 5

Als je speciale joysticks gebruikt voor games, maak dan ook de instellingen in het gamemenu. Als u problemen ondervindt met deze apparaten, open dan de Opties (Instellingen) in het configuratiescherm en controleer hun werking.

Aanbevolen: