Hoe Het Stuur En De Pedalen Te Verbinden

Inhoudsopgave:

Hoe Het Stuur En De Pedalen Te Verbinden
Hoe Het Stuur En De Pedalen Te Verbinden

Video: Hoe Het Stuur En De Pedalen Te Verbinden

Video: Hoe Het Stuur En De Pedalen Te Verbinden
Video: Line-up Thrustmaster T150RS en RS PRO (Nederlands) 2024, Mei
Anonim

In verband met de snelle ontwikkeling van de computer- en game-industrie begonnen er nieuwe apparaten op de markt te verschijnen voor het uitgebreide gebruik van bekende computergames. Kits inclusief stuur en pedalen werden zulke innovaties. Tegenwoordig hebben sommige games een stuur nodig, dat ook parallel aan zijn tegenhanger op het land is uitgevonden. Bij het aansluiten van deze innovaties kunnen er problemen ontstaan door het ontbreken van specifieke software in het besturingssysteem.

Hoe het stuur en de pedalen te verbinden
Hoe het stuur en de pedalen te verbinden

Het is nodig

Interactieve autobestuurderskit

instructies:

Stap 1

Let bij het installeren van dit apparaat op de juiste stapsgewijze aansluiting. In de regel helpen de instructies die bij dit apparaat worden geleverd om alle vragen met betrekking tot de verbinding volledig te beantwoorden. Het is noodzakelijk om een nieuw apparaat aan te sluiten volgens deze instructies. Als u een stuurprogrammaschijf hebt, installeer deze dan. De verbinding van dit apparaat kan worden voortgezet door fijnafstemming.

Stap 2

Als onderdeel van het besturingssysteem Windows XP is er een hulpprogramma waarmee u het stuur en de pedalen kunt instellen. Klik op het menu "Start" - selecteer "Configuratiescherm" - "Gamecontrollers". Er verschijnt een nieuw venster "Gamingapparaten" op het scherm. Dit venster toont een lijst met geïnstalleerde spelapparatuur. Als dit de eerste keer is dat u tools voor games installeert, is de lijst leeg. Om een nieuw apparaat toe te voegen, klikt u op de knop "Toevoegen".

Stap 3

Zoek in het venster "Een game-apparaat toevoegen" dat wordt geopend de lijst "Game-apparaten" en selecteer het type apparatuur dat moet worden aangesloten. Vink het vakje aan naast 'Stuurwiel en pedalen verbinden' onder aan het menu.

Stap 4

In het geopende venster selecteert u het type apparaat, als uw apparaat er niet was, klikt u op de knop "Overig". Selecteer in het nieuwe venster een van de volgende opties:

-joystick;

- speltablet;

- stuurwiel of bedieningshendel;

- het besturen van een racewagen.

Stap 5

Selecteer het gewenste type en geef het aantal richtingen aan dat door uw apparaat zal worden gebruikt (2 of 4). Het is ook de moeite waard om het aantal knoppen op het paneel van uw apparaat op te geven. U kunt onder andere de weergave inschakelen (bovenaanzicht, cockpitaanzicht, achteraanzicht). Schakel de optie POV-schakelaar in om deze modus te activeren. De laatste stap bij het instellen van een nieuw apparaat is het invoeren van de naam in het veld "Controller". Klik vervolgens op de knop "OK" om terug te keren naar het hoofdvenster van Game Controllers.

Aanbevolen: