HTC Verbinden Met Computer: Stap Voor Stap Instructies

Inhoudsopgave:

HTC Verbinden Met Computer: Stap Voor Stap Instructies
HTC Verbinden Met Computer: Stap Voor Stap Instructies

Video: HTC Verbinden Met Computer: Stap Voor Stap Instructies

Video: HTC Verbinden Met Computer: Stap Voor Stap Instructies
Video: How to pair HTC Desire phone to Windows 10 Pro desktop 2024, Mei
Anonim

Net als andere telefoonmodellen wordt de HTC touchscreen-smartphone met een USB-kabel op de computer aangesloten. HTC heeft verschillende modi om verbinding te maken met een pc. Ook kan deze smartphone werken als draadloze router.

HTC-smartphone
HTC-smartphone

Om je HTC-smartphone op je computer aan te sluiten, heb je een speciale USB-kabel nodig. Meestal wordt deze kabel bij een smartphone geleverd. Als de kabel niet wordt meegeleverd, kunt u deze kopen bij een gespecialiseerde computerwinkel.

Aansluiting voor het bekijken van bestanden

Sluit het ene uiteinde van de kabel aan op de juiste connector op HTC en het andere op een USB-connector op je computer.

Uw smartphone opent automatisch het venster Verbindingstype selecteren. Selecteer hier het type "Drive". Houd er rekening mee dat het verbindingsselectievenster alleen wordt geopend als de optie "Vraag het mij" is ingeschakeld in de smartphone-instellingen.

Als het venster voor het selecteren van het verbindingstype niet automatisch opent, ga dan naar "Menu" => "Instellingen" => "Verbinden met pc".

Klik op het item "Standaardverbindingstype" en selecteer het type "Schijfstation" in de lijst die verschijnt. Koppel de kabel los van de computer en sluit deze weer aan.

Als u wilt dat uw smartphone u elke keer dat u verbinding maakt met een computer vraagt om een verbindingstype te selecteren, plaatst u een vinkje naast het item "Vraag het mij" in de instellingen voor pc-verbinding.

Standaard zijn de HTC-instellingen ingesteld op het verbindingstype "Alleen opladen". Dit betekent dat wanneer u de USB-kabel op de computer aansluit, de telefoon alleen wordt opgeladen. Maar als u het verbindingstype "Schijfstation" selecteert, wordt de smartphone tegelijkertijd op de computer weergegeven en opgeladen.

Open op uw computer het venster Computer. De smartphonenaam HTC Storage wordt weergegeven in het menu "Apparaten met verwisselbare opslag". Door het venster HTC Opslag te openen, kun je bestanden en mappen op je smartphone beheren vanaf je computer.

Als er een geheugenkaart in uw telefoon is geplaatst, geeft uw computer twee verwisselbare apparaten weer: HTC zelf en een geheugenkaart. De geheugenkaart kan "Verwisselbare schijf" worden genoemd, of welke naam u hem ook geeft.

Aansluiting voor gebruik als modem

Je kunt je HTC-telefoon ook als modem gebruiken. Selecteer hiervoor het verbindingstype "Internetmodem" in de pc-verbindingsinstellingen. In dit geval moet je op de computer een verbinding tot stand brengen via een smartphone, met behulp van de handleiding van je mobiele provider.

Als u daarentegen internet van een computer naar een smartphone wilt distribueren, selecteert u in de instellingen het verbindingstype "Internetverbinding via".

Wi-Fi-verbinding om mobiel internet op een computer te gebruiken

Om dit te doen, moet u de wifi-router op uw telefoon inschakelen. Ga naar Menu en Wi-Fi Router om uw router in te schakelen. Er verschijnt een instructie op het scherm, klik op OK. Klik vervolgens op "Mobiele wifi-router". De router wordt ingeschakeld.

Om een computer op een mobiele router aan te sluiten, moet een Wi-Fi-adapter op de computer zijn geïnstalleerd en ingeschakeld. Vaak is een wifi-adapter vooraf geïnstalleerd in laptops.

Om de Wi-Fi-adapter in Windows 8 in te schakelen, gaat u naar Instellingen en Pc-instellingen wijzigen. Zoek het item "Draadloos". Zet de schakelaar in de Aan-stand.

Sommige laptopmodellen hebben externe schakelaars - knoppen op het voorpaneel. Als uw laptop dergelijke knoppen heeft, zoekt u de knop met de tekst Wi-Fi of de bijbehorende afbeelding en drukt u op.

Na het inschakelen van de Wi-Fi-adapter verschijnt een nieuw netwerk in het menu Verbindingen - HTC Portable Hotspot. Klik op Verbinden. Voer in het veld "Beveiligingscode" de code in die op de telefoon wordt weergegeven in het menu "Wi-Fi Router".

Aanbevolen: