Een Joystick Hernoemen?

Inhoudsopgave:

Een Joystick Hernoemen?
Een Joystick Hernoemen?

Video: Een Joystick Hernoemen?

Video: Een Joystick Hernoemen?
Video: How to refurbish/stylize an Xbox 360 controller's thumbsticks 2024, Mei
Anonim

Het punt van het hernoemen van extra bedieningselementen is om het spel ze te laten herkennen als ondersteund. Dit geldt voornamelijk voor games die zijn ontwikkeld door EA Games.

De naam van een joystick wijzigen
De naam van een joystick wijzigen

Het is nodig

  • - lijst met ondersteunde apparaten;
  • - programma voor hernoemen.

instructies:

Stap 1

Zoek een lijst met joysticks die door je game worden ondersteund. Om de joystick te hernoemen, downloadt u een speciaal hulpprogramma genaamd NHL07R Joystick Renamer. Tijdens het gebruik moet het apparaat op uw computer zijn aangesloten en moet het spel waarin het wordt gebruikt, zijn gesloten. Installeer het programma op uw computer en voer het uit.

Stap 2

Selecteer uw joystick aan de linkerkant van het menu Uw joysticks. Herschrijf de volledige naam in een apart tekstdocument. Selecteer aan de rechterkant van het venster een van de hernoemingsopties in het menu "EA support joysticks". Gebruik het venster Nieuwe naam om een nieuwe naam voor de joystick in te voeren door deze te selecteren in de lijst met ondersteunde games. Druk op de >-knop.

Stap 3

Ga verder met het testen van de joystick in het spel door deze te starten en indien nodig dit apparaat in het bedieningsmenu te selecteren. Houd er rekening mee dat als uw joystick veel knoppen met extra bedieningsfuncties heeft, de toegang tot sommige ervan kan worden afgesloten nadat u de naam hebt gewijzigd.

Stap 4

Als je nog steeds problemen hebt met het beheer bij het hernoemen, kies dan een andere naam; u kunt dit een onbeperkt aantal keren doen.

Aanbevolen: