Het Serienummer Op Een Schijf Vinden

Inhoudsopgave:

Het Serienummer Op Een Schijf Vinden
Het Serienummer Op Een Schijf Vinden

Video: Het Serienummer Op Een Schijf Vinden

Video: Het Serienummer Op Een Schijf Vinden
Video: Vind de modelnaam, het productnummer of het serienummer van uw HP Desktop | HP Computers @HPSupport 2024, Mei
Anonim

Veel fabrikanten schrijven het serienummer van de software op de distributieschijf, maar deze identificatie is ook te vinden op verpakkingen, documentatie, enzovoort. Controleer altijd of de software die u koopt overeenkomt met het voorbeeld.

Het serienummer op een schijf vinden
Het serienummer op een schijf vinden

Het is nodig

  • - CD met software;
  • - verpakking.

instructies:

Stap 1

Om het serienummer op de schijf te vinden, moet u deze zorgvuldig onderzoeken en de tekst lezen die in de meeste gevallen aan de rechterkant staat na de letters S/N. Gewoonlijk bevat het veel tekens en wordt het gebruikt om het programma binnen te gaan om een activeringscode te genereren op basis daarvan met behulp van het installatieprogramma. Geef de serienummers van uw software aan niemand.

Stap 2

Inspecteer de verpakking van je programma zorgvuldig op de aanwezigheid van een seriecode voor de software of game die je hebt gekocht. Als het softwareproduct een licentie heeft, wordt het serienummer altijd op de doos of op de schijf geschreven.

Stap 3

Bestudeer ook zorgvuldig de documentatie die zich in de schijfdoos kan bevinden. Het serienummer van het programma kan ook voorkomen op een van de pagina's van de bijbehorende brochure met de gebruikershandleiding. Sommige ontwikkelaars voorzien ook in een beveiligingssysteem dat gebaseerd is op het invoeren van een bepaald woord van een willekeurige pagina van de handleiding in het installatieprogramma van het programma. Er kunnen verschillende opties zijn en u kunt de juiste volgorde van acties vinden op de officiële website van uw softwareontwikkelaar.

Stap 4

Als u een versie van de software hebt gekocht die vooraf op uw computer is geïnstalleerd en die wordt geleverd met een herstelschijf, zoekt u naar het serienummer van het product op een speciale sticker die u gewoonlijk op uw computer of op de achterkant van uw laptop aantreft.

Stap 5

Als u MS Office-software aanschaft die bij uw computer wordt geleverd, controleer dan ook de licentie op de behuizing. Voordat u games en andere software aanschaft, moet u altijd controleren of het gelicentieerde schijfvoorbeeld voldoet aan de eisen en geen software kopen bij twijfelachtige verkooppunten.

Aanbevolen: