Een Document Afdrukken Als Een Boek

Inhoudsopgave:

Een Document Afdrukken Als Een Boek
Een Document Afdrukken Als Een Boek

Video: Een Document Afdrukken Als Een Boek

Video: Een Document Afdrukken Als Een Boek
Video: Word 2010 Maak een boekje 2024, April
Anonim

Soms is het nodig om het afdrukken op de printer in te stellen, zodat u van de pagina's die de lade van de printer verlaten, een soort boek of boekje kunt samenstellen. Om dit te doen, volstaat het om bepaalde instructies te registreren in de eigenschappen van de printer. We zullen uitzoeken hoe dit te doen aan de hand van het voorbeeld van het meest gewone inkjet multifunctionele apparaat (MFP) HP Deskjet F2400.

Een document als een boek afdrukken
Een document als een boek afdrukken

instructies:

Stap 1

Stel, u werkt in een teksteditor, bijvoorbeeld in Word, en de tekst die u hebt voorbereid, moet worden opgemaakt in de vorm van een boek. Ga hiervoor naar het menu "Bestand" en klik op het menu-item "Afdrukken". Selecteer vervolgens onze printer uit de lijst en klik op "Printereigenschappen".

Stap 2

Ga nu in het eigenschappenvenster naar het tabblad "Functies" en activeer de volgende instellingen: "Dubbelzijdig afdrukken - Handmatig", "Boekjelay-out - Inbinden aan de linkerrand". We klikken op "OK", waarna het venster sluit en u op de knop "Afdrukken" moet klikken.

Stap 3

Sommige printers hebben geen functie voor het afdrukken van boekjes in hun eigenschappen. In dit geval heeft u speciale software nodig. Een van de beste hulpprogramma's van dit soort is het FinePrint-programma. Deze driver combineert vele functies, zoals het afdrukken van brochures, het afdrukken van watermerken, inktbesparing, papierbesparing en nog veel meer. Het programma ondersteunt alle printermodellen.

Aanbevolen: