Een Document Met Een Boek Afdrukken

Inhoudsopgave:

Een Document Met Een Boek Afdrukken
Een Document Met Een Boek Afdrukken

Video: Een Document Met Een Boek Afdrukken

Video: Een Document Met Een Boek Afdrukken
Video: Afdrukken met Word 2024, April
Anonim

Het afdrukken van een document in boekformaat is een van de standaardopties van moderne teksteditors. Deze procedure is in verschillende toepassingen van dit type verschillend georganiseerd. Meestal wordt de Microsoft Office Word-tekstverwerker gebruikt om met tekstdocumenten te werken.

Een document met een boek afdrukken
Een document met een boek afdrukken

Noodzakelijk

Microsoft Office Word 2007

instructies:

Stap 1

Start de tekstverwerker Microsoft Word en laad er een document in, waarvan de tekst in staand formaat moet worden afgedrukt.

Stap 2

Ga naar het tabblad Pagina-indeling in het toepassingsmenu en klik op de grootste knop in de opdrachtgroep Pagina-instelling - Velden. Open een venster met gedetailleerde instellingen voor paginaparameters door de onderste regel in de vervolgkeuzelijst - "Aangepaste velden" te selecteren.

Stap 3

Zoek de inscriptie "meerdere pagina's" in het gedeelte "Pagina's" op het tabblad "Velden" - rechts ervan wordt een vervolgkeuzelijst geplaatst waarin u de regel "Brochure" moet selecteren. In deze sectie verschijnt nog een vervolgkeuzelijst ("het aantal pagina's in de brochure"), waarin u een limiet kunt instellen voor het aantal pagina's in het boek dat wordt gemaakt. Standaard zijn er geen beperkingen, dat wil zeggen dat een geopend document volledig wordt afgedrukt.

Stap 4

Pas de grootte van de inspringingen tussen de tekst en de randen van het blad aan in het gedeelte "Marges". Afhankelijk van hoe u het boek dat u aan het maken bent wilt binden, moet u mogelijk een waarde anders dan nul instellen in het veld "Binden". Word stelt automatisch de "liggende" oriëntatie van pagina's in en u kunt deze instelling niet wijzigen.

Stap 5

Als A4-vellen worden gebruikt om af te drukken, sla deze stap dan over, stel anders het gewenste formaat in het gedeelte "Papierformaat" op het tabblad met dezelfde naam in.

Stap 6

Als de pagina's van het document nummering of kop- en voetteksten hebben, stelt u op het tabblad "Papierbron" de parameters in voor hun positionering op de vellen van het boek.

Stap 7

Klik op OK en bereid de printer voor om af te drukken - zorg ervoor dat deze is aangesloten op uw computer, is aangesloten en van voldoende papier en toner is voorzien.

Stap 8

Verzend het document om af te drukken door het corresponderende dialoogvenster op te roepen door op de sneltoets ctrl + p te drukken.

Aanbevolen: