Hoe Een Matrix In Een Laptop Te Plaatsen

Inhoudsopgave:

Hoe Een Matrix In Een Laptop Te Plaatsen
Hoe Een Matrix In Een Laptop Te Plaatsen

Video: Hoe Een Matrix In Een Laptop Te Plaatsen

Video: Hoe Een Matrix In Een Laptop Te Plaatsen
Video: How To Get Matrix Theme On Your Computor/Laptop 2024, Mei
Anonim

Een bepaald deel van de problemen met mobiele computers houdt verband met beeldschermstoringen. Het ontbreken van een beeld kan worden veroorzaakt door een storing van de videokaart, schade aan de laptopmatrix of een aansluitkabel.

Hoe een matrix in een laptop te plaatsen
Hoe een matrix in een laptop te plaatsen

Noodzakelijk

Set schroevendraaiers

instructies:

Stap 1

Voordat u de displaymatrix van een mobiele computer vervangt, moet u op de juiste manier een nieuw apparaat selecteren. Ontdek hiervoor het model van de reeds geïnstalleerde matrix. Dit kan uiteraard alleen na het verwijderen van de apparatuur.

Stap 2

Open het deksel van de mobiele computer nadat u het apparaat hebt losgekoppeld van de netvoeding. Het is beter om de batterij direct te verwijderen om kortsluiting te voorkomen.

Stap 3

Verwijder voorzichtig de elastiekjes die op de behuizing van het bovenpaneel zijn gelijmd. Ze dienen om te voorkomen dat de hoes het lichaam raakt. U vindt de bevestigingsschroeven onder de stickers. Schroef ze los. Gebruik een metalen spudger om de voorkant van de laptop los te maken.

Stap 4

Schroef de geleiders los die de laptopmatrix ondersteunen. Als de rails aan het beeldscherm zijn bevestigd en niet aan de computerbehuizing, verwijdert u eenvoudig de matrix. In dit geval hoeven de geleiders niet te worden verwijderd, omdat: samen met hen wordt nieuwe apparatuur geleverd.

Stap 5

Koppel nu een of twee van de lintkabels los van het moederbord van de laptop naar het beeldscherm. Uiteraard is het noodzakelijk om de verbinding vanaf de zijkant van de matrix te verbreken. Ontdek het weergavemodel van uw mobiele computer.

Stap 6

Koop een nieuw apparaat. Om aan de slag te gaan, sluit u eenvoudig de matrix aan op de stubs. Installeer het apparaat niet in een hoes. Zorg ervoor dat de lussen correct zijn aangesloten. Zet de mobiele computer aan door eerst de stroomkabel in de gewenste connector te steken. Als de matrix goed werkt, wordt een standaard opstartimage van de computer weergegeven.

Stap 7

Haal de stekker van uw laptop uit het stopcontact. Installeer de matrijs in de behuizing van het bovenpaneel. Zorg er tegelijkertijd voor dat alle lussen in de juiste groeven zitten. Wees extra voorzichtig bij het installeren van de bovenkant van het paneel. Het is erg belangrijk dat u geen verbindingskabels kruist.

Stap 8

Maak het bovenpaneel vast en vervang de elastiekjes. Zet de laptop aan en controleer de matrixprestaties opnieuw.

Aanbevolen: