Een Tegen Schrijven Beveiligde USB-flashdrive Formatteren

Inhoudsopgave:

Een Tegen Schrijven Beveiligde USB-flashdrive Formatteren
Een Tegen Schrijven Beveiligde USB-flashdrive Formatteren

Video: Een Tegen Schrijven Beveiligde USB-flashdrive Formatteren

Video: Een Tegen Schrijven Beveiligde USB-flashdrive Formatteren
Video: How to Format USB Flash Drive on Windows 10? 2024, Mei
Anonim

Onaangename dingen gebeuren in het leven van pc-gebruikers die onverwacht komen. Stel dat u een Transcend-flashstation heeft. Beroemd merk en aanverwant product. Tijdens een reis naar een vriend, om de nieuwste muziek op deze flashdrive op te nemen, was er een soort storing. Door de computer opnieuw op te starten, werd de flashdrive nieuw leven ingeblazen en verscheen het autorun.inf-virus erop. U hebt onmiddellijk een poging gedaan om de USB-stick te formatteren. Maar deze operatie is niet gelukt voor jou.

Een tegen schrijven beveiligde USB-flashdrive formatteren
Een tegen schrijven beveiligde USB-flashdrive formatteren

Het is nodig

Flash drive formatteringssoftware, flash drive

instructies:

Stap 1

Hoe een USB-flashstation formatteren als deze bewerking geen logische conclusie krijgt? Om de bewerking tot het einde te voltooien, moet u ervoor zorgen dat alle gegevens van de flashdrive naar een harde schijf zijn gekopieerd.

Stap 2

Controleer de schakelaars op de behuizing van de flashdrive, als die er zijn, moeten ze in de opnamemodus worden gezet. Maar vaker wel dan niet, zijn er gewoon geen dergelijke schakelaars. Daarom gaan we verder.

Stap 3

Probeer opnieuw te formatteren met het besturingssysteem. Als het resultaat hetzelfde blijft, is het de moeite waard om de hulp in te roepen van programma's die formatteren. Er zijn nu veel van dergelijke programma's. Van de vele programma's konden slechts 1-2 hulpprogramma's de Transcend-flashdrive aan. Het handigste programma bleek AlcorMP te zijn.

Stap 4

Voor betere resultaten kunt u het menu-item Instellingen controleren. In de regel zijn alle standaardinstellingen geoptimaliseerd.

Stap 5

Steek na het starten van het programma de USB-stick in de USB-poort. Uw flashstation wordt gedefinieerd in het hoofdvenster. Tegenover de flashdrive die verschijnt, selecteer deze - druk op de "F" -toets. Daarna begint de opmaakprocedure.

Stap 6

Als het bovenstaande hulpprogramma niet voor u geschikt is, kunt u de JetFlash Recovery Tool gebruiken.

Aanbevolen: