Een Tegen Kopiëren Beveiligde Schijf Branden

Inhoudsopgave:

Een Tegen Kopiëren Beveiligde Schijf Branden
Een Tegen Kopiëren Beveiligde Schijf Branden

Video: Een Tegen Kopiëren Beveiligde Schijf Branden

Video: Een Tegen Kopiëren Beveiligde Schijf Branden
Video: CD kopieren in Windows Media Player 2024, Mei
Anonim

Alle moderne fabrikanten van schijven met verschillende inhoud werken aan het probleem van gegevensbescherming: video en muziek, games en programma's. Als een licentiesleutelverzoek kan worden geïnstalleerd op de programma's die worden gestart, moet de "passieve" inhoud van muziek- en videoschijven worden beschermd tegen kopiëren.

Een tegen kopiëren beveiligde schijf branden
Een tegen kopiëren beveiligde schijf branden

Noodzakelijk

  • - het internet;
  • - CDRWin-programma.

instructies:

Stap 1

Download en installeer CDRW in 3.6 of hoger. Je kunt het vinden op de programmawebsite softodrom.ru of soft.ru. Voer het programma uit op een pc. Meestal verschijnt er na de installatie een snelkoppeling op het bureaublad. Eerst moet u de gegevensschijf kopiëren die u met kopieerbeveiliging wilt branden.

Stap 2

Plaats de gegevensschijf in het station. Maak met behulp van de opdrachten van het hoofdmenu een schijfkopie en sla deze op de harde schijf op. Selecteer in het menu-item Schijf opnemen de optie Cuesheet laden. Zoek de onderste parameter Totale schijftijd (bijvoorbeeld 44:03:52) en onthoud deze.

Stap 3

Maak een nep-invoer in de CUE-descriptor met behulp van een teksteditor (gewoon Kladblok zal het ook doen). Om dit te doen, voegt u de regels TRACK 01 MODE [….] INDEX 01 00: 00: 00 toe aan het CUE-bestand. Wijzig de nummering van de tracks volgens de inhoud van uw bestand, waarbij u de MODE-parameter hetzelfde instelt als in andere records.

Stap 4

Wijzig de totale schijftijd door er twee seconden van af te trekken. De laatste invoer ziet er nu als volgt uit: TRACK 02 MODE [….] INDEX 01 44:01:52

Stap 5

Controleer of de starttijd van de nieuwe track hetzelfde is als 44:03:52 zodat er geen overlap is met de gegevens. Klik hiervoor op Schijf opnemen, Schijflay-out item. Brand gegevens met twee tracks op een lege optische schijf.

Stap 6

Helaas is (of komt) er een hack voor enige bescherming. Deze methode werkt bijvoorbeeld niet voor het programma Nero Burning Rom - dat wil zeggen dat de gebruiker de schijf met dit programma kopieert als hij hetzelfde station gebruikt. U kunt ook gegevens opslaan met behulp van speciale programma's die alle inhoud coderen, ongeacht de inhoud, en tegelijkertijd wachtwoorden invoeren om het archief te openen.

Aanbevolen: