Een Microfoon Op Het Spel Aansluiten

Inhoudsopgave:

Een Microfoon Op Het Spel Aansluiten
Een Microfoon Op Het Spel Aansluiten

Video: Een Microfoon Op Het Spel Aansluiten

Video: Een Microfoon Op Het Spel Aansluiten
Video: Instructie aansluiten microfoon en muziek op Speakerset 1 2024, Mei
Anonim

Als je dol bent op computerspellen, vooral teambrowserspellen, is er behoefte aan communicatie tussen spelers. Sluit in dit geval een microfoon aan op de computer.

Een microfoon op het spel aansluiten
Een microfoon op het spel aansluiten

instructies:

Stap 1

Koop eerst een microfoon. Ze zijn verschillend. U kunt een kantoormicrofoon voor uzelf aanschaffen of een microfoon in combinatie met een koptelefoon. Als u problemen ondervindt bij het kiezen van een microfoon, raadpleeg dan een speciaalzaak of bestudeer deze vraag op internet. Ten tweede, sluit het aan op uw computer. Zoek hiervoor de juiste connector op de achterkant van uw pc. Het is meestal roze van kleur.

Stap 2

Wanneer al deze stappen zijn voltooid, start u uw computer opnieuw op. Wanneer u opnieuw opstart, zal het systeem nieuwe hardware vinden en deze automatisch installeren. Nu moet u uw hardware instellen, dat wil zeggen de microfoon.

Stap 3

Ga hiervoor door het menu "Start" in het "Configuratiescherm". Selecteer de optie "Hardware en geluid". Klik vervolgens op het tabblad "Geluid". Er gaat een raam voor je open. Selecteer de optie Opnemen en zorg ervoor dat de microfoon is aangesloten en werkt. Als de verbinding is gelukt, verschijnt er een selectievakje naast het apparaat. Zeg een paar woorden. De equalizerbalken beginnen te veranderen. Dit betekent dat de microfoon goed werkt.

Stap 4

Pas nu de microfooninstellingen aan. Klik hiervoor met de rechtermuisknop op het microfoonpictogram en selecteer het tabblad "Eigenschappen". Pas in het geopende venster de niveaus aan door de bijbehorende selectievakjes te verplaatsen. Ga dan naar het tabblad "Geavanceerd" en pas het bit en de frequentie aan. Deze instellingen zijn vereist als u van plan bent op te nemen met een microfoon.

Stap 5

Sluit nu alle vensters. De microfoon is ingesteld en je kunt met je teamgenoten spelen, strategieën bedenken en een gezamenlijk actieplan uitstippelen. U kunt ook de frequentie verhogen waarmee geluid door de microfoon wordt afgespeeld. De instellingen kunnen in verschillende games anders worden aangepast.

Aanbevolen: